DEMODAT: 7 semne ale unui interior fără gust

Toți oamenii care fac reparație optează pentru o locuință cât mai modernă și confortabilă. Dar, în majoritatea cazurilor, acest lucru se întâmplă mai rar. Când vine vorba de procesul în sine, ne pierdem. Urmărind în anii 2000 emisiunea „Kвартирный Bопрос”, care a fost atunci în vârful popularității, începem să aplicăm tot ceea ce ne-a plăcut atunci. Iar designerii, cu lacrimi în ochi, proiectează dulapuri uriașe , mese de bar lungi din marmură și tavane iluminate în mai multe niveluri.

Acum este actuală simplitatea și ecologia. V-am pregătit 7 tendințe de design care sunt deja învechite. „Ce a apărut în în locul lor?”, vei întreba. Vom veni și cu alternative.

1. Cabină de duș semicirculară cu cadă

Cabina de duș semicirculară cu cadă și zeci de funcții inutile este dificil de întreținut. În prezent, construcțiile cu pereți despărțitori din sticlă sunt populare. Ele economisesc spațiu, sunt ușor de curățat și arată suficient de elegant.

2. Perete din mobilier cu despărțitură pentru televizor

Dacă ai o cameră mică, atunci evită peretele din mobilier. Este prea voluminos și reduce vizual spațiul. Pentru a face interiorul funcțional și spațios, este mai bine să agăți rafturile și să nu faci despărțitură adâncită pentru televizor.

3. Tavane iluminate cu mai multe niveluri

Una dintre cele mai populare soluții de design de la începutul anilor 2000 a fost un plafon cu mai multe niveluri și cu corpuri de iluminat. În zilele noastre, toată lumea preferă albul obișnuit. Dacă crezi că acest lucru este prea plictisitor, atunci optează pentru o lustră mai neobișnuită.

4. Arce

Nu contează dacă arcul este realizat din gips-carton sau din beton, el nu trebuie să existe într-un interior modern. O astfel de soluție arhitecturală nu poartă nicio funcționalitate, ci doar reduce spațiul.

5. Plante mari de cameră și copaci decorativi

Plantele de interior sunt un element minunat de decor. Pentru majoritatea caselor compacte și moderne se utilizează flori de dimensiuni mici. Și mai bine, dacă plantezi ierburi care pot fi apoi folosite: busuioc, mentă, tarhon. Copacii uriași își au un loc în birouri, școli și clinici.

6. Foto-tapet

Foto-tapetul poate fi un element elegant de decor, doar că pentru aceasta trebuie să conțină abstracte. Cei exemple bune sunt cu adevărat greu de găsit. Munți, râuri, vederi din New York – este secolul trecut. Poți să le înlocuiești cu tencuială decorativă, tapet într-o nuanță sau panouri.

7. Perdele fanteziste

Dacă ai finisat recent reparația în locuința ta și nu știi ce fel de perdele să îți pui, optează pentru jaluzele sau perdele simple. Perdelele complicate sunt învechite și arată urât într-un interior modern.

Data viitoare când faci o renovare, nu te baza pe propriul gust. Răsfoiește reviste de specialitate, consultă-te cu designeri sau consultă din nou articolul nostru.