De ce să nu aduci din vacanță aceste 7 suvenire? Uite ce pericol te paște dacă le păstrezi

Am decis să discutăm despre acele suvenire care, în niciun caz, nu ar trebui să fie aduse în casa ta dintr-o țară străină. De ce? Vei afla în acest articol!

Mulți turiști care încearcă să-și surprindă prietenii și rudele cumpără o mulțime de talismane, amulete, icoane și alte obiecte exotice pentru a le oferi în dar. Totuși, nu toate suvenirele merită să se afle în casa ta.

Chiar și strămoșii noștri credeau că fiecare lucru poate conține atât energie pozitivă, cât și negativă, ceea ce poate dăuna nu doar ție, ci și celor dragi.

Trebuie să fii mult mai atent față de suvenirele tradiționale din India, Japonia, China, Asia, Africa, Egipt și așa mai departe, deoarece acestea nu sunt deloc inofensive pe cât pare la prima vedere.

De exemplu, o familie tânără a decis să cumpere un suvenir unic pentru a-și completa impresionanta colecție de trofee turistice și a cumpărat o copie aparent inofensivă a unei relicve religioase, dintr-o piață din orient.

După ce s-a întors familia acasă, soțul, un tânăr sănătos, a fost internat din cauza unor probleme cardiace, iar copilul a fost lovit de o mașină și plasat în secția de reanimare.

Biata femeie aproape că a înnebunit, alergând între secțiile spitalului și încercând să afle de ce toate nenorocirile s-au întâmplat în același moment. Doar după ce a vorbit cu un magician, ea a primit răspuns la întrebarea ei – nenorocirile au venit în familia sa, după ce acest suvenir periculos a apărut în casa lor.

Magicianul i-a spus cum să scape de acest suvenir, pentru a scăpa de nenorociri și a întoarce liniștea și norocul în familie.

„Darurile mării”

Recunoaște, că deseori iei cu tine pietre și scoici de pe plaje, ca să le privești și să-ți aduci aminte de vacanța minunată?

Se consideră că scoicile nu pot fi păstrate acasă, fiindcă vei începe să simți cum energia vitală scade treptat și forțele te părăsesc. Iar apatia și dispoziția negativă vor deveni noii tăi prieteni.

Dacă oricum dorești să păstrezi suvenirele marine, atunci fă următoarele: când te întorci acasă, pune-le în apă sărată și lasă-le pentru câteva ore. Acest lucru va ajuta la neutralizarea efectelor energiei negative din suvenire.

Figurine, statuete și monede vechi

Figurinele păsărilor și animalelor agresive vor aduce certuri, conflicte și probleme în casa ta. De exemplu, statuetele câinilor sau leilor care stau pe labele posterioare și cu gura deschisă atrag spiritele rele și necazurile în locuință.

Chiar și un talisman Feng Shui, sub forma unui elefant cu trompa coborâtă la pământ, va aduce deznădejde, melancolie și apatie în familie.

Figurinele sub formă de craniu sau oase, de asemenea e mai bine să fie lăsate pe raftul din magazin. Simbolurile celeilalte lumi și goticul, cu siguranță, nu au loc în casa ta, oricât de atrăgătoare nu ar părea ele.

În ceea ce privește monedele vechi, experții în bioenergie sunt împotriva acestor achiziții. În ciuda faptului că majoritatea oamenilor sunt siguri că tocmai astfel de monede îi vor ajuta să „ademenească” fericirea și prosperitatea, de fapt, se poate dovedi că, primind acest cadou, o persoană poate pierde tot ce are.

Adesea, astfel de monede erau blestemate, pentru a scăpa de ghinionul propriu și a-l transmite altor persoane.

Măștile și păpușile cu fețele bine definite

O imagine realistă a oamenilor (aceleași măști, de exemplu) au o energie negativă străină, periculoasă pentru tine. Nu este de mirare, că în trecut, păpușile erau făcute fără fețe (fără detalii speciale), altminteri, potrivit strămoșilor noștri, ele puteau fi folosite în scopuri de magie.

Simbolurile lumii de dincolo

Când alegi un suvenir dintr-o țară exotică, treci cu vederea figurinele și statuetele cu simboluri magice. Fiindcă nici nu știi ce probleme îți pot aduce acești idoli în casa ta.

Spre exemplu, mulți idoli africani reprezintă o copie a unei persoane care a murit. Șamanii locali cred că sufletul decedatului va rătăci în toată lumea până când va găsi refugiu în „geamănul său”. De ce ai avea nevoie de un așa vecin în casă?

De asemenea, trebuie să știi, că aceleași piramide egiptene, recunoscute ca una dintre cele șapte minuni ale lumii, nu sunt altceva decât niște morminte pentru faraoni – locuri de înmormântare. Crezi că acest obiect îți va aduce fericire și noroc?

Imaginile cu șacali, anubi, zei păgâni, ritualuri, hieroglife ciudate, de asemenea, nu ar trebui să fie o decorare a casei tale sau un cadou pentru colegi și prieteni. Încearcă să nu cumperi acele lucruri al căror sens nu îl înțelegi pe deplin.

Puțini oameni știu că stupii de lut și amuletele sunt făcute din oase ale persoanelor decedate. De ce să iai lucruri ciudate din peșteri, de la înmormântări și alte structuri funerare? Lasă-le mai bine acolo unde se află și mai bine ia-ți un magnet obișnuit. Este mai sigur și economisești bani.

Instrumente muzicale rituale

Hyaling-ul tibetan e un instrument de suflat, care e mai bine să-l ocolești și în niciun caz nu trebuie să-l cumperi în calitate de cadou original.

Fiindcă aceste așa-numite instrumente rituale, realizate din material uman, poartă o energie negativă puternică și nu sunt destinate pentru decorarea casei.

Icoane și alte simboluri religioase

Orice atribut religios, chiar și o replică și nu o icoană reală, necesită o atitudine respectuoasă. Experții nu recomandă transportarea icoanelor în saci sau în salonul automobilului.

Cu toate acestea, aceste obiecte au fost create cu anumite scopuri și nu pentru ca într-o zi să devină un suvenir pentru unii turiști entuziasmați. Lumânările bisericii și tămâia nu pot fi oferite în dar.

Piei și cozi ale anumitor animale

Dacă găsești o coadă mare, pufoasă a unui iac, într-o piață orientală, atunci gâdește-te de zece ori, dacă dorești cu adevărat să cumperi acest obiect.

Fiindcă, una e să alungi muștele enervante și să cureți masa de firimituri și cu totul altceva e să începi din greșeală (sau intenționat) să învârți coada deasupra capului. În acest caz, poți atrage necazuri și nenorociri groaznice.

Ceea ce ține de blănile marmotelor și veverițelor, ele nu trebuie ținute în casă în calitate de suvenire. Mulți cred că anume în aceste animale, sfinții pustnici se reîncarnează, prin urmare, dobândind așa ceva, devii un martor nedorit al crimei.

Este posibil să reduci efectul energiei negative din aceste suvenire?

Dacă totuși s-a întâmplat ca unele dintre aceste suvenire, să ajungă în casa ta, atunci încearcă să scapi de energia negativă a acestora. Iată cum: scufundă suvenirul în apă sărată, lasă-l în sarea de mare câteva zile, apoi pune-l pe pervaz pentru o zi (în așa fel ca obiectul să fie expus la lumina soarelui).

Idolii și figurinele cu fețele bine definite, aranjează-le în așa mod, ca să nu se „privească în ochi” și să nu se reflecte în oglindă.

Dacă chiar și după aceste acțiuni, necazurile nu au dispărut din viața ta sau ai început să simți o frică inexplicabilă, atunci va trebui să scapi de aceste suvenire.