De-acum încolo vei ieși perfect: 7 trucuri pentru o sesiune foto reușită, de la un fotomodel plus size

Îți place să te fotografiezi, dar de fiecare dată îți vine să le ștergi pe toate, pentru că nu-ți place niciuna? Astăzi o să afli cum să pozezi corect în fața camerei de la Isrka Lawrence, un fotomodel britanic plus size. Tânăra poartă mărimea 50 la îmbrăcăminte și este de 14 ani în modeling.

https://www.instagram.com/p/BjiCrxdhrgG/?utm_source=ig_embed

Dacă vei privi fotografiile sale, te vei convinge că arată minunat în toate și în niciuna nu arată „grasă”.

https://www.instagram.com/p/BoTQfeShc7_/?utm_source=ig_embed

Trebuie să începi de la încrederea în sine. Chiar și cele mai frumoase poziții nu vor face fotografia frumoasă, dacă modelul este încordat și se sfiește de corpul său.

Lasă stereotipurile la o parte, nu trebuie să te rușinezi de formele tale! Doar tu ești în măsură să decizi ce e frumos și ce nu. Nu te uita la femeile slabe, fii cum ești, doar să fii împăcată cu tine.

https://www.instagram.com/p/BoU2YS5BLjb/?utm_source=ig_embed

Așadar, iată 7 trucuri ca să arăți perfect în poze:

1.Pentru ca picioarele tale să nu pară prea voluminoase, poziționează-le la nivelul umerilor, așa încât să fie un pic de spațiu între membre. Și încă un detaliu, ridică-te un pic în vârful picioarelor, vei părea și mai slabă.

2. Pentru ca mâinile să pară mai subțiri, nu le lipi de corp. Împinge pieptul înainte și îndoaie mâna din cot, punând-o la nivelul buzunarelor.

3. Ca să nu arăți a doua bărbie, privește înainte și încearcă să atingi cu mijlocul limbii cerul gurii. Atenție! Nu cu vârful limbii, vei obține efectul invers.

4. Cum să pari mai subțire în talie? Poziționează bazinul într-o parte, iar trunchiul în partea opusă. Astfel, coapsele vor părea mai mari, iar talia mai subțire.

5. Posteriorul bombat arată foarte bine ( dacă nu crezi, întreabă bărbații). Pentru a accentua această parte a corpului, întoarce coapsele și fesele spre cameră și aruncă o privire spre ea, de parcă ai privi în spate.

6. Atunci când privim înapoi, pielea și grăsimea de pe spate se împarte în straturi. Este suficient să ridici umărul ca ele să dispară.

7. Cele mai inestetice în fotografii sunt rândurile de grăsime de pe burtă. Îndreaptă spatele, întoarce un pic trunchiul, iar picioarele întinde-le ușor într-o parte.

Încearcă și tu aceste trucuri și scrie în comentarii dacă au funcționat.