Cumpără acum, poartă veșnic: 7 piese vestimentare, care nu se demodează niciodată

Moda este un fenomen extrem de schimbător, deci foarte instabil. Ceea ce se poartă acum, în următorul sezon poate fi o crimă fashionistă. Există însă lucruri care nu iese mult timp din modă și arată stilat ani de zile. Iată 7 astfel de piese vestimentare.

Trenciul

Trenciul mai jos de genunchi este cea mai bună investiție, atunci când te gândești să-ți cumperi ceva pentru primăvară-toamnă. Ne referim aici doar la cel de culoare bej. El se potrivește pentru femeile de orice vârstă, înălțime și greutate. El pune accent pe talie și face picioarele să arate mai grațios.

Puloverul voluminos

Puloverele împletite în linii verticale este piesa vestimentară obligatorie pentru orice femeie în sezonul rece. Și în acest caz, optează pentru o nuanță neutră de bej sau gri deschis.

Geaca din piele

Încă un articol care merită să fie în orice garderobă, pentru că este de mulți ani la modă și va mai fi în continuare. Optează pentru o geacă neagră, inspirată din vestimentația motocicliștilor.

Blugii drepți

Blugii drepți de culoare neagră sunt un articol obligatoriu în garderoba franțuzoaicelor. De ce? Pentru că sunt universali și se combină cu absolut orice. În plus, ei pun într-o lumină mai bună orice siluetă.

Rochia-cămașă

Rochia devenită populară în anii 1970 nu cedează din poziție nici astăzi. Și e clar de ce, aceasta pune accent pe talie, alungește vizual picioarele și ascunde kilogramele în plus. Cea mai recomandată rochie-cămașă este cea din denim, ea nu-și va pierde din actualitate în timpul apropiat.

Fusta din satin

Fusta din stofă de satin cu o lungime midi este încă o opțiune de lungă durată. Ea arată bine atât în combinație cu o cămașă, cât și cu un pulover. În plus, poate fi purtată cu pantofi clasici sau cu pantofi sport.

Ochelarii de soare

Este un accesoriu care, ales corect, poate să te slujească mult timp. Modelul care nu iese din modă de mult timp și nu o va face în timpul apropiat este cel cu forma ramei „ochi de pisică”.