Cum tunsoarea scurtă și culoarea părului, au întinerit femeile 45+. Rezultatul este uimitor!

Prieteni, vreau să vorbesc cu voi despre modul în care tunsoarea și culoarea părului pot întineri femeile. Anterior am mai scris noi că părul lung întinerește femeile, dar, din păcate, nu toată lumea se poate lăuda cu părul gros și bogat. La urma urmei, toate femeile vor să arate elegant și îngrijit, cu o tunsoare frumoasă.

Așadar, vreau să vă împărtășesc exemple despre modul în care o tunsoare scurtă și culoarea părului pot întineri o femeie:

Exemplul nr.1:
Acesta este unul dintre cele mai reușite exemple. Femeia purta un Carre fără breton, iar părul ei era blond închis, însă s-a revopsit într-un blond deschis! Această culoare i se potrivește fără îndoială.

Dar ce a mai făcut femeia?
Și-a acoperit fruntea cu breton asimetric, ascunzând astfel ridurile adânci de pe frunte, iar tunsoarea stratificată a creat contururile feței. Iată un exemplu bun, când la vârsta de peste 50 de ani un blond nu îmbătrânește, ci întinerește. DAR din nou, totul este individual. Pentru cineva va merge, pentru altele, nu.

Exemplul 2:
Femeia a fost blondă toată viața și a purtat părul lung. Dar, de-a lungul timpului, vopsirea la greu a făcut-o ca părul să pară lipsit de viață, plictisitor și uscat. Acordați atenție vârfurilor uscate. Coaforul a schimbat ușor tonul părului: a îndepărtat monotonia și a adăugat o culoare individuală. Datorită acestui fapt, trăsăturile feței au devenit mai pronunțate. A ieșit foarte fresh!

Exemplul 3:
Femeia avea o coafură dezordonată și culoarea blond. Stilistul însă s-a întrecut: din nou blond, dar acum platină. Nuanța nobilă a făcut din „simplul” o doamnă elegantă. Despărțirea laterală, breton extins. S-a dovedit destul de elegant. Din nou, din nou blond. Și el nu îmbătrânește, ci întinerește.

Exemplul 4:
Femeia purta părul lung și întunecat. Și arăta destul de bine. Nu știu dacă a devenit mai tânără sau nu. Dar, cu o nouă tunsoare, ea a devenit mai îngrijită și acesta este un fapt. Maestrul a lucrat puțin cu culoarea părului și i-a făcut un ton mai deschis, dându-i o nuanță mai aurie. Lungimea părului a devenit mai scurtă cu câțiva centimetri. Bretonul acoperă aproape întreaga frunte.

Exemplul 5:
Coafura femeii este destul de simplă. Și, ca să spunem ușor, o dezavantajează. Ei bine, femeile cu o astfel de coafură pot fi adesea văzute pe stradă. Dar nu vrem să arătăm ca toți ceilalți? Încă o dată, vedem cum o tunsoare obișnuită (nu are nimic special în acest sens) a transformat o femeie obișnuită într-una la modă și elegantă.

Într-adevăr, la această vârstă, valurile moi ar trebui evitate, fiind necesare doar linii clare și stricte.