Cum să transformi curtea din spate într-un colț de rai? 10 idei din care să te inspiri

Care este diferența dintre un optimist și un pesimist? Optimistul încearcă să vadă ceva pozitiv în tot ceea ce se întâmplă. Eroii noștri de astăzi au reușit să-și păstreze optimismul chiar și pe timp de pandemie și l-au transformat în energie creatoare, renovând ceea ce în aparență nu putea fi renovat.

Idei pentru amenajarea balconului

Majoritatea proprietarilor de apartamente folosesc balconul ca depozit pentru lucruri vechi și inutile, de care nu au curajul să se debaraseze. Și habar n-au că acei câțiva metri pătrați de la balcon pot fi folosiți într-un mod mult mai ergonomic, practic și elegant, fără ca buzunarul să aibă de suferit.

Idei amenajare curte la țară

Această căsuță în sânul naturii a fost construită în doar 7 zile. Un adevărat colțișor de rai la marginea pădurii. Proprietarii locuiesc la doar 30 de metri de ea.

Iar acest proprietar ține găini. În timpul carantinei, a decis să renoveze cotețul și l-a transformat într-o mică operă de artă.

Idei amenajare curte mică

De altfel, carantina a făcut adevărate minuni. Ceea ce ieri era vechi și uitat de lume, astăzi a căpătat o nouă culoare.

Cu multă dorință și puțină răbdare, terenul gol din curtea din spate se poate transforma într-o zonă superbă de relaxare.

Idei amenajare curte și grădină

Iar o cărărușă dezordonată și neîngrijită se poate transforma într-un loc din poveste.

Ce poate fi mai plăcut decât micul dejun acompaniat de ciripitul nesfârșit al păsărelelor, zumzăitul albinelor, cântecul greierașilor, lătratul câinilor de la sate și verdeața autentică a copacilor? Acesta e motivul pentru care toată lumea visează să aibă o terasă la țară.

Idei amenajare curte mare

Este uimitor cum gazonul poate schimba complet aspectul și atmosfera din curte.

Lămpile cu lumină caldă pot transforma o curte obișnuită într-o gură de rai.

Spuneam mai devreme că e plăcut și util să ai o terasă în grădină, dar unii entuziaști merg și mai departe și își ridică un bar. Asta da vecin de nota zece.

Citește și: Amenajarea grădinii cu flori: 30 de idei minunate, care nu costă nimic!