Cum să te îmbraci frumos la 60 de ani: 7 exemple simple și stilate, care o să-ți placă

Multe dintre femeile trecute de 60 de ani, aproape că nu-și mai reînnoiesc garderoba, unele se gândesc că sunt bătrâne și nicio ținută nu le poate ajuta să arate mai bine, iar altele, pur și simplu, nu știu ce să aleagă.

Ei bine, ambele categorii trebuie să știe că poți să te îmbraci frumos la orice vârstă, iar dacă nu știi ce te avantajează cel mai mult, îți propunem câteva variante care la sigur o să-ți placă.

Pentru început, îți propunem 3 ținute de bază pentru primăvară-vară.

Important să nu te temi de alb, roșu sau balben. Ridurile nu sunt un motiv să renunți la culori.

Nici pantalonii scurți nu sunt interziși pentru femeile 60+. Dacă ai picioare frumoase, de ce nu?

O combinație foarte reușită pentru orice ținută este și cea dintre nuanțe de nude și albastru închis. Nu uita și de accesorii – eșarfa, ochelarii o să-ți dea o doză de stil în plus.

Dacă pantaloni negri și bluză albă pare a fi o ținută banală, nu este așa și când e invers. O bluziță neagră și niște pantaloni albi vor forma o ținută minimalistă, dar stilată. În acest caz, tocurile înalte sunt recomandate.

Dacă îți dorești ceva clasic și rafinat, atunci aceste 2 variante sunt perfecte. Pantalonii negri trebuie să fie de calitate și să stea bine pe corp, iar în partea de sus optează pentru un sacou sau o cămașă care să servească drept accent de culoare.

Iată încă o ținută potrivită pentru ieșiri în oraș. Pentru o seară la restaurant, de exemplu, este îmbrăcămintea perfectă!

Cine a zis că bunicuțile nu poartă gegi din denim? Bineînțeles că poartă și încă le stă foarte bine!

Iată și opțiunea pentru toamnă. Blugii nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei la orice vârstă, la fel ca și hanoracele.