Cum să te îmbraci dacă ai gambe plinuțe: 5 trucuri care vor soluționa această problemă!

Picioarele plinuțe pot arăta grozav dacă sunt demonstrate corect. Atunci când zona problematică se dovedește a fi gambele, femeile se condamnă să poarte fuste maxi pe viață, dar fac asta în zadar. Metodele de corectare vizuală a figurii pot face minuni. Este important să stabilești, care sunt trucurile de modă cu adevărat eficiente și care merită să fie aplicate.

1.Lungimea până la mijlocul gambei

Deci, știm deja că femeilor cu gambele plinuțe le sunt contraindicate fustele cu lungimea până la genunchi, căci aceasta indică direct zona problematică. Gambele rămân absolut neprotejate și atrag toată atenția privitorului. Fustele mini nu sunt nici pe departe potrivite în acest caz, deoarece nicio femeie nu ar dori să agraveze situația, demonstrând și mai multe imperfecțiuni.

Dacă ți se pare că lungimea maxi este tot ce îți poți permite, atunci greșești: pentru gambele pline se potrivește perfect lungimea midi. Este de dorit ca lungimea fustei sau a rochiei să ajungă exact la mijlocul gambei, ca și cum „separând-o”. Acest truc îți permite să soluționezi 2 probleme odată: să îți demonstrezi picioarele frumoase și să distrugi vizual zona problematică.

2.Țesătura care te face mai ușoară

Cel mai adesea, în cazul gambelor plinuțe, mersul pare greoi și apare o senzație generală de greutate corporală. Acest lucru poate fi evitat prin purtatea țesăturilor ușoare. Poalele, ajungând la mijlocul gambei, ar trebui să „curgă”. Poate fi vâscoză ușoară sau șifon. În timpul mișcării, acestea creează un efect de „pâlpâire” care nu îți permite să te concentrezi asupra problemei.

3.Manevre de distragere a atenției

Iluziile optice pot fi obținute atât prin caracterisiticile croiului cât și prin decor. Sarcina lor este să corecteze zona cu probleme. Ele atra atenția asupra picioarelor și simultan o distrag. De exemplu, inserțiile transparente pe fustă din zona gambei demonstrează doar o parte a picioarelor. La fel funcționează și asimetria poalelor, fustele parte peste parte etc.. Este important ca toate acestea să arate foarte delicat și să nu demonstreze prea mult.

4.Încălțămintea corectă

În cazul gambelor plinuțe este important să alegi pantofii care să nu agraveze parametrii, făcând picioarele și mai mari în contrast. De exemplu, pantofii cu vârful ascuțit și tocuri subțiri pe fundalul gambelor pline vor arăta minusculi, iar gamba va părea și mai mare. Trebuie să optezi pentru o formă proporțională. Sandalele cu vârful pătrat și toc stabil vor fi alegerea ideală.

Dacă este vorba despre încălțămintea pe talpă, atunci este mai bine să alegi modele cu platformă. Pentru ca pantofii să alungează vizual piciorul, este bine să elgi modele în ton cu pielea și să eviți curelele în zona gleznelor.

5.„Alungirea” vizuală a figurii

Folosind trucuri generale, putem rezolva problema în mod cuprinzător. De exemplu, pentru a arăta mai suplă, este important să pari mai înaltă. Metodele de „alungire” vizuală a figurii te vor ajuta în atingerea scopului. Pentru ca face acest lucru, poți utiliza soluții monocrome, verticale, decorul corect etc.

Așadar, imaginea perfectă pentru o fată cu gambele plinuțe:

-Siluetă alungită vertical. De exemplu, o rochie cu volane pe diagonală.

-Lungimea poalelor până la mijlocul gambei.

-Țesătură ușoară, curgătoare.

-Sandale cu toc mediu, în culori apropiate tonului pielii.