Cum să înțelegi că o fată te simpatizează? Iată câteva indicii care te vor ajuta!

În acest articol îți vom povesti cum să înțelegi dacă o fată este îndrăgostită de tine sau este interesată de tine. Ea va arăta semne ascunse la nivel psihologic, pe care le poți observa cu ușurință în comportamentul, mișcările și acțiunile ei. Trebuie doar să acorzi puțină atenție la unele lucruri. Cu cât aceste semne sunt mai multe, cu atât este mai probabil ca ea să aibă simpatie pentru tine.

1) Noi, oamenii, suntem construiți în așa mod că vrem mereu să împărtășim bucuria noastră cu persoana de care ne place. Fii atent când stai într-un cerc al unei companii mari și când cineva a glumit amuzant, unde râzi cu toții. Uită-te mai atent cine la cine se uită în acest moment. Dacă în momentul râsului atragi privirile unei femei, atunci ea te place.

2) Fii atent când această femeie trece pe lângă tine. Își va ține întotdeauna spatele drept, cu pieptul înainte, pentru că vrea să-i dai atenție.

3) Dacă ea este în mod constant prima care îți scrie/sună/este mereu interesată de modul în care ți-a trecut ziua, atunci nu este indiferentă față de tine. La urma urmei, dacă nu avea nevoie de tine, nu ți-ar trimite o mesaj pe internet, dar ar trebui să înțelegi că nu are nevoie de nimic de la tine. Dacă îți cere ajutor, nu se ia în considerație.

4) Încearcă să te atingă între cazuri. Undeva spune ceva și îți trece mâna peste umăr, atunci acesta este un semnal bun și sugerează că este interesată de tine.

5) Ea încearcă să se apropie cât mai mult de tine sau când stai foarte aproape de ea, ea nu se așază în alt loc, ci continuă să stea acolo unde a stat.

6) Fiind lângă tine, ea suflă particulele de praf/se uită des în oglindă/își îndreaptă părul – acest lucru sugerează că este important pentru ea să arate bine în prezența ta, astfel încât să îi fii atent.

7) Încearcă întotdeauna să te țină în câmpul ei vizual. Dacă te intersectezi adesea cu ea acolo unde nu te așteptai, atunci cel mai probabil ea încearcă în mod deliberat să fie mai aproape de tine, pentru că te place.

8) La comunicare. Trunchiul/degetele de la picioare sunt îndreptate direct spre tine și te privește drept în ochi. Acest lucru indică faptul că are un interes pentru tine și vrea să continue să comunice.

9) La o întâlnire, ea îți arată încheietura mâinii. Acest lucru sugerează că este interesată de tine.

10) Ea îți spune secretele ei. Acest lucru sugerează că are încredere în tine, ceea ce înseamnă că este gata să se deschidă către tine, așa cum te place.

11) Când comunică cu tine, încurcă cuvintele/ezită/vocea ei tremură și nu este încrezătoare – cel mai probabil îi este frică să-ți spună ceva în neregulă și să-și sperie obiectul de adorare. Merită să fii atent la modul în care comunică cu ceilalți. Dacă vorbește destul de normal cu alți bărbați, atunci acesta este un semn bun pentru tine.