Cum să cureți adidașii ca să arate ca noi? Nu-ți va lua decât 3 minute!

Întotdeauna mi-au plăcut adidașii albi. Aceștia sunt stilați, universali și la modă. De fapt, sunt aproape perfecți. De ce aproape? Pentru că au un neajuns considerabil despre care știe toată lumea. Pe cât sunt de frumoși, pe atât de repede se murdăresc. Și pe cât de repede se murdăresc, pe atât de greu e să-i cureți.

Curățare adidași albi

Acest mic (mare) neajuns a împărțit lumea în două tabere: cei care poartă pantofi albi și cei care nu. Primii la rândul lor, se împart în alte două tabere: cei care au grijă de pantofi și cei care-i poartă până îngălbenesc.

Din păcate sau din fericire, eu fac parte din primele 2 categorii. Deci nu mă pot împăca cu acest lucru. În special toamna și primăvara, când pantofii se transformă într-un adevărat magnet pentru murdărie și arată aproape obscen. Câțiva ani am luptat cu problema folosind șervețele umede. Dar asta nu rezolvă esența, pantofii oricum îngălbenesc, iar petele grele rămân la vedere.

Așa că am decis să abordez problema cu mai multă responsabilitate și am descoperit următoarea metodă. Dar până a începe curățarea propriu-zisă, vom merge pe formula clasică. Șterge pantofii cu șervețele umede pentru a înlătura complet murdăria de la suprafață. Șireturile le poți spăla separat și nu uita să extragi gunoiul și pietricelele blocate în talpă.

Soluție curățat adidași albi

După care recurgem la metoda propriu-zisă. Vei avea nevoie de o periuță de dinți, pastă de dinți, detergent de vase și un recipient în care să le amesteci. Amestecă 20 de ml de pastă de dinți cu 50 de ml de soluție pentru spălat vase și curăță minuțios pantofii cu ajutorul acestui amestec și periuței de dinți. După care clătește încălțămintea sub un jet de apă caldă sau cu ajutorul unui burete de bucătărie. Rezultatul va fi peste așteptări.

Acestă metodă este ieftină, rapidă, iar cel mai important – eficientă!

Citește și: 9 remedii simple care m-au ajutat să scap de mirosul neplăcut din pantofi!