Cum să atragi succesul în viața ta și să obții totul ce-ți dorești: două secrete ale lui Dan Waldschmidt

Antreprenor, specialist în marketing, autorul cărții ”Fii versiunea ta cea mai bună” dă sfaturi pentru a scăpa de iluziile periculoase

Totul, ce vreodată v-ați dorit să obțineți, se află în mâinele voastre.

Posibil, nu chiar acum, dar curând. Dacă sunteți gata să creșteți. Și să mergeți mai departe.

Adevărul despre succes constă în aceea, că calea spre succes e dureroasă, e ca și cum ai merge prin iad.

Cândva noi romanizam ”lupta”, dar haideți să fim sinceri. Luptea e o prostie.

Dvs. ați înțeles asta deja. Dar, posibil, v-ați lăsat tentat de ideea nebunească, că ar trebui să vă placă ceea ce dvs. faceți.

Dvs. nu puteți iubi permanent lucrul care îl faceți. Sau chiar cea mai mare parte din timp. E un lucru greu. E incomod. E istovitor.

Totuși, ați citit cărți cu citatele oamenilor de succes, ca Steve Jobs, care spun: ”Dacă iubiți ceea ce faceți, nu va trebui să munciți nici-o zi din viața voastră”.

Dacă iubiți ceea ce faceți, dvs. veți lucra fiecare minută din viața voastră

Posibil, nu va fi un lucru într-o companie obișnuită, și nimeni nu vă va plăti salariu. Poata fi și așa, că această companie nici nu este a dvs. Dar va trebui să lucrați. Și uneori va fi plictisitor acest lucru.

Iată de ce majoritatea oamenilor abandonează lucrul sau calea care au ales să o urmeze.
Ei cred, că succesul trebuie să le aducă plăcere și să se întâmple automat. E ceea, ce trebuie să vă trezească în fiecare dimineață din pat.

Un lucru care așa de mult vă absoarbe, încât nici nu doriți să-l întrerupeți , chiar și dacă e timpul să vă duceți la culcare.

Doar că – toate aceastea sunt niște discuții prostești. Haideți să vorbim despre aceea, ce reprezintă succesul cu adevărat:

– E alegerea dvs: să găsiți 15 minute pentru a face meditație, chiar și dacă sunteți deja cu 3 ore în urma programului de sarcini pentru ziua de azi;

– E să spuneți ”NU” la ceva ce vă pare interesant, deoarece dvs. trebuie să utilizați timpul pentru a îndeplini careva sarcini;

– E faptul de a găsi timp, pentru a citi cărți, care vă permit să lucrați asupra neajunsurilor dvs, chiar și dacă e mult mai ușor și plăcut să priviți emisiunea preferată pe Hulu sau Netflix și pur și simplu să uitați de lumea din jur;

– E să vă ridicați și să plecați la lucru, la doar câteva ore după ce ați terminat lucrul, când dvs. așa de mult ați obosit, încât nici nu sunteți sigur în productivitatea activității dvs.

Dacă doriți mai mulți bani, dvs. îi puteți primi. Dacă doriți mai multă glorie, dvs. puteți obține asta. Dacă doriți mai multă iubire, veți obține asta.

Dar pentru a realiza toate aceste lucruri, dvs. va trebui să vă apărați fiecare parte minusculă a existenței dumneavoastră.

Va trebui să fiți stăpânul programului dvs și să cântăriți minuțios ceea, la ce dvs vă permiteți să vă gândiți.

Totul depinde de dumneavoastră.

Desigur, alți oameni au părerile lor. Și unora din ei chiar le pasă și au grijă de dvs. Dar ei nu sunt dvs.

Anume dumneavoastră cântați prima vioară din simfonia vieții. Anume dvs. faceți lucrurile dificile.

Așa că începeți cu aceea, de a deveni extrem de responsabili. Fiți responsabili față de sine. Recunoașteți, că acesta e destinul dvs. Și 100% totul depinde de alegerea dumneavoastră.

Totul, ce faceți și ce nu faceți, ține de decizia care o luați în fiecare secundă.

Dacă dvs nu credeți așa, să știți că nici pe aproape nu vă aflați pe drumul ce duce spre succes.

Luând decizia de a fi responsabil pentru tot, ce depinde de dvs, gândiți-vă să creșteți și să vă dezvoltați permanent.

  • Dezvoltați-vă abilitățile financiare;
  • Dezvoltați-vă abilitățile de afaceri;
  • Dezvoltați-vă abilitățile în sfera emoțiilor;
  • Dezvoltați-vă abilitățile în relațiile cu cei din jur.

Și cea mai bună cale de a face asta – să vă dezvoltați două deprinderi valoroase: să citiți permanent și să întăriți relațiile cu cei din jur.

Ați auzit deja, că liderii citesc mult. Haideți să clarficăm ceva: învingătorii citesc. Acei care țin discursuri mai bine decât alții, citesc cărți foarte bune.

Ei citesc cercetări, care îi fac mai buni. Ei citesc critică, recenzii, cărți despre strategii și câte puțin din totul ce le permite să acționeze în viață la un nivel mult mai înalt.

Gândiți-va la asta. Puterea cititului constă în aceea, că cineva a investit ani întregi, adunând totul, ce dvs. doriți să aflați despre un subiect concret, și a inclus asta în câteva sute de pagini. Toată această informație o puteți afla timp de jumătate de zi de citit.

Nu e fantastic acest lucru? Nu trebuie să irosiți ani întregi pentru a învăța și căuta informații de sine stătător. Puteți pur și simplu să le primiți.

Și totuși, mereu este o îndreptățire bună, de ce nu se întâmplă asta. Mereu se găsește o cauză întemeiată, de ce în loc să creșteți, să lucrați asupra voastră, dvs. preferați să vă distrați.

E de mirare, de ce nu ați obținut ceea ce doriți? Probabil că nu, corect?

Dar succesul nu e legat doar de citit. El e legat și de relații.

  • Oamenii mediocri petrec timpul cu oamenii mediocri;
  • Oamenii buni petrec timpul cu oamenii buni;
  • Oamenii măreți petrec timpul cu oamenii măreți.

Cu alte cuvinte, ei se înconjoară cu oameni, care au nivel mult mai înalt al scopurilor stabilite și realizate.

În final, ei sunt deja acolo. Ei au făcut asta. Pur și simplu aflându-vă lângă ei, dvs. deveniți mai puternic, mai rapid și mai bun – prin nenumărate moduri.

Și astăzi să faceți asta e mult mai simplu și mai ușor ca niciodată. Personalitățile care le admirați, cel mai probabil, se află pe Facebook sau într-un grup online. Ei, probabil, participă la conferințe, la care puteți cumpăra bilet de intrare.

Posibil, ei au comunitatea lor, la care puteți adera. Ei pot chiar să vă propună un mentorat exclusiv.

Ce nu ați face, nu vă lăsați tentat să vă aflați alături de oamenii, care se află la același nivel cu dumneavoastră.

Unicul lucru, care trebuie să-l faceți, e să vă creșteți auto-aprecierea. Și dacă acest lucru nu e ceea ce numiți success, dvs. veți foarte dezamăgit, continuând să suportați eșecuri după eșecuri.

Noi vorbim despre o perspectivă mult mai puternică, decât cea care o aveți acum.

Iată unde are loc accelerarea creșterii dvs. Iată când dvs. observați că lucrul greu care îl faceți, începe să dea roade. Când rezultatele care le obțineți, arată, că vă apropiați de scopul dorit.

Cititul. Și relațiile. Funcționează.

Pur și simplu nu uitați, a vă simți inconfortabil – e o parte din drum.

Fără muncă și durere, nu ar apărea nici-un fluture, am vedea doar niște aripi umede și un cocon distrus.

Investiți timpul dvs, pentru a vă manifesta puterea de a lua decizii de sine stătător. Nu evitați lucrurile dificile, ele vă oferă șansa să demonstrați sieși, cât de puternici sunteți.