Cum să atragi succesul și să obții ce-ți dorești: 2 secrete ale lui Dan Waldschmidt, care te vor ajuta să reușești

Antreprenor, specialist în marketing, autorul cărții „Fii versiunea ta cea mai bună” îți dă sfaturi pentru a scăpa de iluziile periculoase

Totul, ce vreodată v-ați dorit să obțineți, se află în mâinele voastre.

Posibil, nu chiar acum, dar curând. Dacă sunteți gata să creșteți. Și să mergeți mai departe.

Adevărul despre succes constă în aceea, că o cale spre succes e dureroasă, e ca și cum ai merge prin iad.

Cândva noi romanizam „lupta”, dar haideți să fim sinceri. Lupta e o prostie.

Ați înțeles asta deja. Dar, posibil, v-ați lăsat tentat de ideea nebunească, că ar trebui să vă placă ceea ce faceți.

Nu puteți iubi permanent lucrul pe care îl faceți. Sau chiar cea mai mare parte din timp. E un lucru greu. E incomod. E istovitor.

Totuși, ați citit cărți cu citatele oamenilor de succes, ca Steve Jobs, care spun: „Dacă iubiți ceea ce faceți, nu va trebui să munciți nici-o zi din viața voastră”.

Dacă iubiți ceea ce faceți, veți lucra fiecare minut din viața voastră

Posibil, nu va fi un lucru într-o companie obișnuită, și nimeni nu vă va plăti salariu. Poata fi și așa, că această companie nici nu vă aparține. Dar va trebui să lucrați. Și uneori va fi plictisitor acest lucru.

Iată de ce majoritatea oamenilor abandonează lucrul sau calea pe care au ales să o urmeze.
Ei cred că succesul trebuie să le aducă plăcere și să se întâmple automat. E ceea, ce trebuie să vă trezească în fiecare dimineață din pat.

Un lucru care așa de mult vă absoarbe, încât nici nu doriți să-l întrerupeți , chiar și dacă e timpul să vă duceți la culcare.

Doar că – toate aceastea sunt niște discuții prostești. Haideți să vorbim despre ceea ce reprezintă succesul cu adevărat:

– E alegerea voastră: să găsiți 15 minute pentru a face meditație, chiar și dacă sunteți deja cu 3 ore în urma programului de sarcini pentru ziua de azi;

– E să spuneți „NU” la ceva ce vă pare interesant, deoarece trebuie să utilizați timpul pentru a îndeplini anumite sarcini;

– E faptul de a găsi timp pentru a citi cărți care vă permit să lucrați asupra neajunsurilor proprii, chiar și dacă e mult mai ușor și plăcut să priviți emisiunea preferată pe Hulu sau Netflix și pur și simplu să uitați de lumea din jur;

– E să vă ridicați și să plecați la lucru, la doar câteva ore după ce ați terminat lucrul, când așa de mult ați obosit, încât nici nu sunteți sigur în productivitatea activității voastre.

Dacă doriți mai mulți bani, îi puteți primi. Dacă doriți mai multă glorie, puteți obține asta. Dacă doriți mai multă iubire, veți obține asta.

Dar pentru a realiza toate aceste lucruri, va trebui să vă apărați fiecare parte minusculă a existenței voastre.

Va trebui să fiți stăpânul programului vostru și să cântăriți minuțios ceea, la ce vă permiteți să vă gândiți.

Totul depinde de voi.

Desigur, alți oameni au părerile lor. Și unora dintre ei chiar le pasă și au grijă de voi. Dar ei nu sunt în locul vostru.

Anume dumneavoastră cântați prima vioară din simfonia vieții. Anume voi faceți lucrurile dificile.

Așa că începeți cu ceea de a deveni extrem de responsabili. Fiți responsabili față de sine. Recunoașteți că acesta e destinul vostru. Și 100% totul depinde de alegerea voastră.

Totul, ce faceți și ce nu faceți, ține de decizia pe care o luați în fiecare secundă.

Dacă nu credeți așa, să știți că nici pe aproape nu vă aflați pe drumul ce duce spre succes.

Luând decizia de a fi responsabil pentru tot, ce depinde de voi, gândiți-vă să creșteți și să vă dezvoltați permanent.

  • Dezvoltați-vă abilitățile financiare;
  • Dezvoltați-vă abilitățile de afaceri;
  • Dezvoltați-vă abilitățile în sfera emoțiilor;
  • Dezvoltați-vă abilitățile în relațiile cu cei din jur.

Și cea mai bună cale de a face asta – să vă dezvoltați două deprinderi valoroase: să citiți permanent și să întăriți relațiile cu cei din jur.

Ați auzit deja că liderii citesc mult. Haideți să clarficăm ceva: învingătorii citesc. Acei care țin discursuri mai bine decât alții, citesc cărți foarte bune.

Ei citesc cercetări, care îi fac mai buni. Ei citesc critică, recenzii, cărți despre strategii și câte puțin din totul ce le permite să acționeze în viață la un nivel mult mai înalt.

Gândiți-va la asta. Puterea cititului constă în aceea că cineva a investit ani întregi, adunând totul ce doriți să aflați despre un subiect concret și a inclus asta în câteva sute de pagini. Toată această informație o puteți afla timp de jumătate de zi de citit.

Nu e fantastic acest lucru? Nu trebuie să irosiți ani întregi pentru a învăța și căuta informații de sine stătător. Puteți pur și simplu să le primiți.

Și totuși, mereu este o îndreptățire bună, de ce nu se întâmplă asta. Mereu se găsește o cauză întemeiată, de ce în loc să creșteți, să lucrați asupra voastră, preferați să vă distrați.

E de mirare, de ce nu ați obținut ceea ce doriți? Probabil că nu, corect?

Dar succesul nu e legat doar de citit. El e legat și de relații.

  • Oamenii mediocri petrec timpul cu oamenii mediocri;
  • Oamenii buni petrec timpul cu oamenii buni;
  • Oamenii măreți petrec timpul cu oamenii măreți.

Cu alte cuvinte, ei se înconjoară cu oameni, care au nivel mult mai înalt al scopurilor stabilite și realizate.

În final, ei sunt deja acolo. Ei au făcut asta. Pur și simplu aflându-vă lângă ei, deveniți mai puternic, mai rapid și mai bun – prin nenumărate moduri.

Și astăzi să faceți asta e mult mai simplu și mai ușor ca niciodată. Personalitățile pe care le admirați, cel mai probabil, se află pe Facebook sau într-un grup online. Ei, probabil, participă la conferințe, la care puteți cumpăra bilet de intrare.

Posibil, ei au comunitatea lor, la care puteți adera. Ei pot chiar să vă propună un mentorat exclusiv.

Ce nu ați face, nu vă lăsați tentat să vă aflați alături de oamenii, care se află la același nivel cu voi.

Unicul lucru, pe care trebuie să-l faceți, e să vă creșteți nivelul de autoapreciere. Și dacă acest lucru nu e ceea ce numiți succes, veți foarte dezamăgit, continuând să suportați eșecuri după eșecuri.

Noi vorbim despre o perspectivă mult mai puternică, decât cea pe care o aveți acum.

Iată unde are loc accelerarea creșterii. Iată când observați că lucrul greu pe care îl faceți, începe să dea roade. Când rezultatele pe care le obțineți arată că vă apropiați de scopul dorit.

Cititul. Relațiile. Funcționează

Pur și simplu nu uitați, a vă simți inconfortabil – e o parte din drum.

Fără muncă și durere, nu ar apărea niciun fluture, am vedea doar niște aripi umede și un cocon distrus.

Investiți timpul propriu pentru a vă manifesta puterea de a lua decizii de sine stătător. Nu evitați lucrurile dificile, ele vă oferă șansa să demonstrați sieși, cât de puternici sunteți.