Cum să arăți superb după 40 de ani: 24 de tunsori perfecte pentru toate tipurile de păr

Tinerețea ne este despre vârstă. Astăzi, imagini îndrăznețe și îndrăznețe – astăzi sunt folosite nu numai de reprezentantele tinere ale sexului frumos, ci și de femeile în vârstă. Și este corect. Uneori, o imagine spectaculoasă poate să te întinerească chiar cu câteva zeci de ani.  Obiectivul principal al imaginii este, desigur, coafura. Ce este la modă astăzi și ce tunsori se potrivesc femeilor după 40 de ani, vei afla în acest articol.

#1

Pe măsură ce îmbătrânim, vrem să arătăm mai perfecți. Atunci când alegi o tunsoare, ar trebui să acorzi prioritate lungimii părului. Mai jos vom vorbi despre ce coafuri trebuie să alegi în funcție de lungimea șuvițelor tale.

1. Pentru părul scurt

Tunsorile scurte au fost mereu populare. Acestea se potrivesc femeilor cu orice formă a feței și oferă imaginii un aspect proaspăt.

BOB

Această opțiune este deosebit de populară printre vedete și celebrități. Lungimea, apropo, poate fi diferită: de la foarte scurtă la una mai lungă.

#2

#3

#4

#5

Garcon

Tunsoarea de tip garcon este o decizie îndrăzneață la orice vârstă. Coafura este mai mult bărbătească dar în același timp conferă feminitate. Este o alegere excelentă pentru doamnele cu trăsături delicate.

Pixie

Pixie este o tunsoare versatilă, potrivită pentru tinerele reprezentante ale sexului frumos, cât și pentru doamnele de peste 40 de ani. Aceasta este o opțiune asimetrică, ușor haotică. Nu necesită multă întreținere și este cel mai adesea folosită în a experimenta diverse tehnici de vopsire a părului. Nuanțele, de regulă, se aleg cele mai strălucitoare. Acest lucru oferă originalitate și îndrăzneală.

#6

#7

#8

#9

#10

Pălărie

Această tunsoare este potrivită pentru femeile care sunt gata să se complice puțin. Chestia este că tunsoarea este destul de complexă, făcută sub forma unui cerc îngrijit. Este ideală pentru fetele cu forma ovală sau triunghiulară a feței.

#11

#12

Părul mediu

Bobul lung

Această opțiune a fost deja menționată mai sus. Numai în acest caz, șuvițele ating o lungime sub gât. Poți experimenta și adăuga o gradare tunsorii.

#13

#14

Carre – o opțiune grozavă la orice vârstă.

#15

#16

#17

#18

Aurora

Aurora este o tunsoare al cărei nume nu este familiar pentru mulți. Caracteristica sa este prezența unei coroane scurte și a firelor inferioare lungi. Tranziția poate fi selectată ca lină sau ascuțită. Coafura este potrivita pentru doamnele cu tip de față dreptunghiulară sau ușor plinuțe.

#19

Tunsoarea în cascadă

Aceasta ascunde perfect vârsta. Este ideală mai ales pentru părul subțire și rar. Oferă volum și splendoare imaginii tale.

#20

#21

Părul lung

Pentru părul lung, în special la vârsta mijlocie, tunsorile precum,, scara” sau ,,cascada” sunt cel mai des folosite. Sunt foarte asemănătoare între ele. Numele vorbește de la sine: părul scurt alternează cu șuvițele mai lungi. Tranzițiile pot fi, de asemenea, netede sau ascuțite.

#22

Nu orice femeie se poate lăuda cu părul foarte lung și des. Cu toate acestea, dacă ai noroc, atunci părul până la talie nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune. Odată cu înaintarea în vârstă, părul este recomandat să fie coafat şi împletit.

#23

#24

Nu contează dacă ai 20 sau 40 de ani – întotdeauna este loc de schimbare. Nu trebuie să te oprești. O schimbare de coafură va adăuga prospețime și te va face să te bucuri de imaginea ta în fiecare zi.

Dar ție care coafură ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !