Cum să arăți scump în blugi ieftini: 6 trucuri bune, care chiar funcționează

Chiar și cei mai ieftini blugi îi poți face să arate scump. Totul depinde de modelul ales și de combinația cu alte piese vestimentare.

La fel de important este și să porți cu grijă blugii ieftini, pentru că aceștia se uzează mai repede. După câteva spălări agresive, aceștia își pierd forma și culoarea. Dar totuși, cu ce să-i asociezi ca ținuta să pară una scumpă și stilată?

Poartă doar blugi care se aranjează bine pe corp

Dacă blugii vor cădea sau vor fi prea strâmți, n-o să te simți confortabil. Reține că lungimea este la fel de importantă ca și mărimea. Blugii prea lungi va trebui să-i scurtezi sau să-i sufleci.

Spune „nu” blugilor rupți sau cu inserții de pietre și imprimeuri

Chiar și blugii de marcă arată ieftin, dacă sunt rupți. Dă preferință blugilor clasici, care stau bine pe tine. Acordă atenție celor negri sau de culoare gri – arată suficient de rafinat.

Alege nuanța potrivită

Blugii de culori închise subțiază vizual silueta. Cei de culori deschise, dimpotrivă, vor accentua formele. La fel, evită paietele, pietrele sau alte decorațiuni reliefate.

Atenție la compoziția stofei

Blugii de calitate sunt formați, de regulă, dintr-un material cu 98% bumbac și 2% spandex sau lycra.

Renunță la decorațiuni

Cusăturile buzunarelor din spate trebuie să fie fine. Aplicațiile din pietre arată ieftin. Atunci când alegi blugii, respectă principiul minimalismului. Un astfel de model va fi întotdeauna la modă.

Adaugă accesorii

Adaugă o curea stilată și asociază-i cu niște pantofi potriviți. Nu uita de eșarfă și de ceas. În acest mod, vei obține o ținută bine definită.