Cum să arăți modern: Iată cu ce înlocuiești lucurile demodate din garderoba ta!

În acest articol vei învăța cum să înlocuiești mai bine hainele demodate cu articole actuale și la modă în garderoba de bază!

Tunica cu imprimeu ridicol

Tunica de culoare aprinsă sau cu un imprimeu ridicol adaugă vârstă femeilor și fac ca aspectul lor general să pară ieftin și lipsit de gust.

Înlocuiește-o cu tunica oversize de bumbac sau in

O soluție excelentă pentru multe fashioniste este tunica oversize din bumbac sau in. Țesăturile naturale arată întotdeauna bine. Modelele oversize sunt potrivite și pentru femeile supraponderale, întrucât ascund perfect imperfecțiunile corpului.

Pantalonii scurți zdrențuiți

Pantalonii scurți din denim au devenit deja un antitrend de care ar trebui să scape femeile de toate vârstele. Acest model face imaginea ridicolă și de prost gust.

Înlocuiește-i cu modele îngrijite

Stiliștii recomandă înlocuirea pantalonilor scurți și rupți cu modele la modă cu un design minimalist. Deosebit de întrebați în noul sezon vor fi pantalonii scurți alungiți oversize cu talie înaltă.

Rochia-cămașă lipsită de formă

Rochiile-cămașă arată lipsite de formă și destul de modeste, acest model face ca figura feminină să fie disproporționată și voluminoasă.

Înlocuiește-o cu rochia-cămașă cu centură

Datorită unui accent reușit în zona taliei, silueta feminină va căpăta un aspect mai zvelt, modern și elegant.

Cardiganul demodat

Modelele învechite sunt lucrurile care vor strica orice aspect modern, dar și vor adăuga câțiva ani în plus doamnelor care le poartă.

Înlocuiește-l cu un model actual

Modelele ușoare și actuale, din țesături naturale în stil minimalist sunt o opțiune șic care vor completa orice aspect de zi cu zi. Vestele și cardiganele actuale din noul sezon sunt monocrome, dar și articolele cu imprimeul în dungi.

Pantalonii Capri

Capri sunt modelul care a ieșit demult din modă, orice look cu astfel de pantaloni va arăta lipsit de stil.

Înlocuiește-i cu pantalonii Culotte

Pantalonii Culotte, precum și cei în stil Bermuda sunt niște înlocuitori ideali pentru pantalonii Capri depășiți.