Cum să arăți la modă la 50 de ani: stil casual în viața de zi cu zi

Cum să arăți elegant la 50 de ani, ne vom uita la exemplele pe care Natalia Baskaeva le-a prezentat publicului.

Alegerea stilului depinde de mulți factori – vârstă, sex, profesie, naționalitate, statut social, stil de viață, gust personal etc.

Noi, femeile, suntem diferite, dar suntem unite de o singură dorință – de a arăta frumos.

Vedeți cât de abil și cu gust Natalya Baskaeva compune imagini în stilul boho și casual.

Pare nimic special – lucruri obișnuite pe care majoritatea femeilor le au în garderobă, dar cât de frumoasă și impresionantă arată doamna.

Vă rugăm să rețineți că Natalia în toate fotografiile reprezintă imagini diferite, fie într-o rochie strălucitoare, fie într-un costum în culori pastelate, fie în blugi decupați și un pulover. Dar oriunde pare un stil sigur, eficient și atractiv.

Știi de ce? Pentru că Natalia a stabilit corect ce stiluri sunt potrivite pentru tipul ei de figură și starea interioară a sufletului ei. Și apoi, este vorba despre combinație, gust și capacități financiare.

Cum să înveți să compui imagini frumoase în viața de zi cu zi? Pentru a face acest lucru, este necesar să urmați 3 reguli stilistice:

1.Cu ajutorul hainelor selectate corespunzător, observăm și corectăm proporțiile corpului.

2.Selectăm hainele care se potrivesc cu tipul nostru de culori preferate.

3.Selectăm hainele, încălțămintea, accesoriile care se combină armonios între ele prin culoare, textură, stil.

Atrageți atenția că Natalia alege întotdeauna haine supradimensionate. Dar, în același timp, nu uită să sublinieze talia, așa cum se arată în fotografiile de jos:

Seturile de haine sunt compuse în așa fel încât să fie combinate între ele în funcție de tipul de culoare – culori calde și culori reci.

Un exemplu viu al modului în care, folosind pantofi și accesorii, puteți schimba o imagine de zi cu zi, la una elegantă.

În sezonul de iarnă, un pulover + pantaloni, aceasta este cea mai obișnuită ținută casual.

Femeile confundă adesea conceptele de a arăta elegant și de a arăta la modă. Moda este trecătoare, așa că nu ar trebui să urmăriți moda și să creați un aspect la modă din cap până în picioare. Dar este posibil și necesar să incluzi unele tendințe ale modei într-o imagine elegantă.

De exemplu, anul acesta, tendința modei a devenit să adauge la imagine pantaloni sport și un hanorac cu glugă.