Cum arată femeile atunci când economisesc pe ele

Fiecare femeie modernă care a părăsit cu îndrăzneală vârsta de 18 ani va trebui, mai devreme sau mai târziu, să meargă pe o gheață foarte subțire, unde fiecare pas este plin de dezastru.

Pe de o parte, o așteaptă un abis de condamnare sub titlul „cheltuie prea mult pe sine”.

Sute de genți mari și genți de mână mici, pantofi pentru a se potrivi cu culoarea fiecărei ținute, o geantă cosmetică, un certificat pentru un salon de epilare cu laser și o haină de blană obținută prin suferința incredibilă provocată de un bărbat care nu a putut-o face fericită până la urmă. Femeile care au căzut în acest abis sunt disprețuite de bărbați pentru filistinismul și idealurile lor mic-burgheze.

Pe de altă parte, există o prăpastie numită „femeie neîngrijită și fără viitor”, în care nu există nimic, cu excepția unui pulover vechi în rulouri, creion de ochi uscat și ruj igienic.

S-ar părea că aici ar trebui să existe un paradis pentru femeile care au renunțat la plăcerile pământești în timpul vieții lor. Cu toate acestea, practica arată că nu există paradis aici, iar soții nemulțumiți de starea deplorabilă a soțiilor lor fac doar ceea ce cred despre dantela mic-burgheză sub bluza unei alte femei.

Mereu vor exista oameni care cred că obișnuiești să cheltui prea mult pe tine. Și vor exista oameni care cred că cheltuiți prea puțin. Pentru unii veți fi o femeie mercantilă, iar pentru alții veți fi cenușăreasa neîngrijită. Singura persoană a cărei opinie ar trebui să fie decisivă pentru tine este opinia proprie.

Dacă vrei și poți cheltui timp și bani pe frumusețe – cheltuie! Oferă-ți ție și celor din jur plăcerea estetică. Trăiește ca cea mai frumoasă femeie, avem o viață pentru asta.

În ceea ce privește aspectul femeilor care economisesc pe ele înseși, pot spune cu siguranță că este trist. Și de obicei se simt la fel de triste și din punct de vedere emoțional. O femeie frumoasă este o femeie încrezută în puterile proprii!