Culoare castanie sau caramel: 5 dintre cele mai moderne nuanțe de păr

Stilistul salonului de înfrumusețare White’s Club, Natalya Semichenkova, spune ce tonuri vor folosi coaforii pentru clienții lor în această iarnă, precum și cum să aleagă propria versiune și să nu se înșele.

Lily Rose Depp

Castanul clasic este o nuanță de bază care se potrivește aproape tuturor. Dar pare destul de plictisitor. În noul sezon, versiunea sa rece – castan de gheață. Arată foarte scump datorită strălucirii și irizării culorilor, iar tonul său este ceva între maro deschis și castan. Pe lângă faptul că este cel mai la modă, este o soluție intermediară rece pentru cei care doresc să treacă de la negru la blond și invers. Lily Rose Depp, Ariana Grande și Jessica Alba au încercat-o deja – verificați ultimele lor fotografii și arătați-i stilistului.

Kate Middleton

Una dintre cele mai recente știri despre frumusețe – Kate Middleton și-a deschis părul la culoare. În contul oficial al familiei regale, a apărut un videoclip cu Kate, unde schimbările frumoase sunt vizibile în mod clar. Evidențierea caramelului este cea mai nouă tendință și o soluție excelentă pentru fetele care doresc să-și schimbe imaginea fără colorare complicată.

Ciara

Stilistul celebrităților, Deryck Monroe, prezice că nuanțele profunde ale părului vor fi relevante în iarna 2021, în special – negru lucios. Fără ombre și balayage – cel mai negru posibil, ca femeile asiatice. Amintiți-vă însă regula principală – nuanțele de negru natural este creat prin amestecarea culorilor. Efectul albastru-negru care vine cu vopseaua din supermarket nu este deloc ceea ce îți dorești.

Gwyneth Paltrow

Blondul rece pe care îl observăm în ultimele sezoane este înlocuită de versiunea sa aurie. În primul rând, nu mai trebuie să spălați culoarea cât mai mult posibil pentru a obține efectul dorit.  În al doilea rând, arată foarte natural – orice nuanță naturală te întinerește.

Jennifer Lopez

Tehnica foilayage provine dintr-o combinație de nuanțe tradiționale pe folie și utilizarea efectului balayage. Vopsirea pe folie se efectuează pe întregul volum al părului, ceea ce conferă un efect mai uniform. Balayage este un punct culminant selectiv care permite firelor să arate natural.

Cel mai important, această tehnică vă va ajuta să vă dezvoltați culoarea naturală frumos și natural. Cu această tehnică, nuanța este selectată individual: stilistul vă va „trage” culoarea naturală din rădăcini și va adăuga evidențieri pe toată lungimea.