Cuceresc iremediabil: 10 tunsori feminine, pe care bărbații le adoră

Înainte să-ți alegi tunsoarea, trebuie să iei în calcul mai mulți factori. Întâi de toate trebuie să vezi ce fel de păr ai, care este forma feței, iar ulterior să te orientezi după stilul de viață, statut și vârstă. Mai este însă încă un factor, de care unele femei uită – cât de atrăgătoare va fi o anumită tunsoare sau coafură în ochii bărbatului.

Dacă vrei să cucerești pe cineva, iată ce frizură să alegi:

1. Păr lung și drept

Bărbații adoră părul lung, sănătos și îngrijit al femeii. Pentru ei, un păr lung și mătăsos este mai atrăgător decât un păr în scări, texturat, cu șuvițe rebele.

2. Bob-carre alungit

Adesea, bărbații nu iubesc tunsorile scurte în cazul femeilor. Sunt atrași mai mult de tunsorile alungite, precum bob-carre sau lob. În această tunsoare se combină toate elementele care plac bărbaților – feminitate, lungime, lejeritate și volum. Pentru ceva deosebit, poți alege varianta asimetrică.

3. Un pic de rebelitate

Este vorba despre acele bucle ușoare, puțin rebele, dar neapărat cu o senzație de lejeritate și naturalețe.

4. Volum

Deși nu conștientizează, volumul este pe placul bărbaților. Datorită acestuia, fața pare mai expresivă și mai fresh. Cu siguranță ai metoda ta prin care obții acest efect, așa că nu ezita să-l faci.

5. Coc lejer la ceafă

Această coafură se asociază cu eleganța și romantismul, de aceea este pe placul bărbaților. Este o aranjare delicată, care spre deosebire de alte coafuri sofisticate, cu diverse decorațiuni, este mult mai agreată de către aceștia.

Chiar dacă părerea bărbatului contează pentru tine în acest sens, nu uita totuși că tunsoarea, culoarea și aranjarea părului sunt lucrurile pe care trebuie să le faci după placul tău în primul rând.