Cu ce se poartă pantalonii de damă în carouri: 13 ținute la modă

Carourile sunt, cu siguranță, un clasic atemporal și un trend permanent al modei. Cu toate acestea, adesea apar probleme cu stilizarea unui imprimeu accentuat – nu este clar cum să-l porți pentru a nu arăta plictisitor sau prea îndrăzneț. Dedicăm acest articol pantalonilor în carouri – analizăm imagini la modă și toate modalitățile de a combina pantalonii în carouri cu restul lucrurilor din dulap.

1.Cu o maletă


Dacă pantalonii tăi în carouri sunt ciupiți sau cu talie înaltă, îi poți purta cu jerseuri subțiri și gulerele delicate din cașmir.

Este important ca potrivirea pantalonilor să fie suficient de slabă – combinația a două lucruri strânse, chiar și cele mai la modă, pare irelevantă.

2.Cu o cămașă simplă


Pantalonii și cămașa de bază sunt cel mai versatil tandem de birou pentru femei. Și, de asemenea, o modalitate sigură de a stiliza carourile: pentru a nu greși cu o combinație de texturi, purtați pantaloni în carouri cu o cămașă albă sau bej laconică.

Vă puteți juca cu culoarea: potriviți partea de sus pentru a se combina cu una dintre nuanțele de pe țesătura pantalonilor.

3.Costum

Un costum solid în carouri este baza ținutei de birou. Cu siguranță va rămâne în dulapul tău mai mult de un an și va rezolva problema – aici cea mai ideală pereche a fost deja selectată pentru pantaloni.

Am colectat 2 opțiuni cu diferite formate de carouri – alegeți după culoare și dimensiune.

4.Cu botine

Uneori, un imprimeu în carouri adaugă ceva masculinitate imaginii: pentru a face ca aspectul să arate mai feminin, puteți completa pantalonii cu carouri cu botine grațioase.

Potrivește-le cu pantaloni largi sau bluze elegante.

5.Cu alt tip de pantofi

Pantofii pot fi nud sau de altă culoare.

De exemplu, un model într-o nuanță bogată de smarald se va potrivi carourilor bej sau maro, iar pantalonii cu o țesătură roșie vor fi combinați cu pantofi albastru închis.

6.Cu mocasini

Pentru a integra varietățile de carouri de accent în aspectele de zi cu zi, le puteți echilibra cu ceva elegant, dar mai degrabă laconic și nu prea grațios. Mocasinii din piele sunt întruchiparea farmecului englezesc discret.

De exemplu, am asortat pantalonii Luisa Spagnoli în carouri roșii aprinse și verzi cu mocasini clasici Isabel Marant, care pot fi purtați cu sau fără toc.

7.Cu adidași

Carourile de toate tipurile pot fi combinate nu numai cu cămăși și pantofi, ci și cu hanorace și adidași la modă. Formula pentru un look elegant de zi cu zi sunt adidașii din piele, pantalonii cu carouri groase și un pulover cald într-o paletă complementară.

Este mai bine să alegeți pantaloni scurți sau, dimpotrivă, lungi și largi.

8.Cu o bluză de mătase

Completarea perfectă a carourilor roșu închis pe pantalonii croiți Luisa Spagnoli se potrivesc perfect cu bluza din mătase de culoare burgundă din noua colecție a mărcii.

Un fundal armonios pentru nuanțele de roșu și o verificare a accentului vor fi un mediu întunecat și calm: o geantă dreptunghiulară Marc Jacobs, pantofi Casadei și o jachetă laconică din puf Moorer.

9.Cu un pulover voluminos

Cel mai bun mod pentru iarnă de a stiliza carourile este de a completa pantalonii noștri cu un pulover de lână sau cașmir. Cartierul texturilor confortabile și o paletă caldă stau la baza unei imagini de care nu veți dori să vă despărțiți până în primăvară.

Puteți completa ținuta cu accesorii într-o singură schemă de culori deschise – genți, curea sau pălării.

10.Cu un cardigan

Un cardigan cu nasturi nu este doar cald și confortabil, ci și un articol foarte feminin în garderoba ta. Ea face ca imaginea să fie casual și interesantă.

Alegerea noastră este un cardigan care se potrivește cu imprimeul de pe pantaloni.

11.Cu alt tip de încălțăminte

A purta pantaloni în carouri cu acest tip de încălțăminte nu este probabil cea mai evidentă, dar cu siguranță o soluție la modă și relevantă. În acest caz, cerințele pentru pantaloni sunt o nuanță rece, lungime suficientă. Alte două piese cheie ale look-ului sunt un jumper grunge autonom cu litere sau logo și o geantă de piele cu cataramă.

12.Cu o jachetă

Un blazer masculin supradimensionat este cea mai izbitoare adăugare la aspectul elegant al femeilor în 2020. Pantalonii în carouri nu fac excepție: completează-i cu un sacou simplu în aceeași paletă.

13.Cu alte texturi

O altă modalitate inspirată de a purta pantaloni cu carouri este să îi combini cu materiale texturate: lână, piele și catifea.

O combinație pricepută de texturi diferite face ca și cele mai reținute imagini feminine să fie memorabile: pentru pantalonii clasici, care nu mai surprind pe nimeni, un astfel de combinație este binevenită.