Cu ce să asortezi blugii albi, pentru a arăta bine și la modă?

Când temperatura aerului crește constant pe zi ce trece, este momentul potrivit de a scoate ”de la naftalină” acele piese vestimentare, care iarna nu și-au avut locul în garderoba noastră. Printre aceste se numără și blugii albi, pe care mulți îi evită în perioada rece a anului. Bloggerii de street style nu sunt de acord cu acest lucru și, tot mai des se afișează cu diverse combinații, perfecte chiar și pe timpul umed și ploios.


Faptul că blugii (albi, albaștri sau negri) au fost de multă vreme parte integrantă a garderobei de bază nu este cu siguranță un secret pentru nimeni. Singura întrebare este alegerea stilurilor relevante și moderne, care, trebuie să recunoaștem, suferă unele metamorfoze în timp. Boyfriend, largi sau skinny – toate tipurile de blugi pot fi combinate, astfel încât să arăți nu doar la modă, dar și să te simți comod.
Eustiu.com ți-a pregătit trei dintre cele mai ușoare combinații ale acestui sezon cu blugi albi, pe care cu siguranță le vei încerca cu prima ocazie.

Combinații de bază


O regulă care funcționează cu orice piesă vestimentară: dacă nu știi cu ce să o combini, încearcă o ”bază solidă”. Aceasta, de altfel, este diferită pentru toată lumea: dacă pentru tine este de preferat sporty chic relaxat, completează ținuta cu un hanorac big-size. Pentru un look mai formal, poți alege un tricou simplu și un sacou clasic X-Large. Blugii albi sunt baza perfecta pentru o ținută care va fi mult mai interesantă decât obișnuitul denim albastru, de care mulți s-au plictisit deja.

Total-white


Cel mai simplu truc care funcționează cu orice nuanță din paleta de culori este un aspect ”total”, compus din piese vestimenare de aceeași culoare. În acest caz, fii atent la culoarea neagră – ai putea să cazi în cealaltă extcapabilă să atragă atenția tuturor. Desigur, o geantă ”de accent” cu accesorii mari sau blocuri de culoare neobișnuite, mai multe rânduri de lanțuri în jurul gâtului sau inele atrăgătoare nu vor fi de prisos, dar chiar și fără ele, ținuta ta va arăta pur și simplu, impecabilă!

Brutal


Blugii albi arată grozav nu numai în duetele canonice acromatice, ci și combinați cu piele și lac irizat. La fel de bine se asortează și cu denimul: de exemplu, o geacă voluminoasă sau modele în stil occidental, decorate cu franjuri și broderii.

Alegerea blugilor potriviți este, pentru unii, o problemă cu mai multe necunoscute. În multe situații, nu te poți descurca fără să experimentezi: unele modele pot fi chiar eagerate, iar mulți stiliști numesc albul cea mai periculoasă culoare. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare poți găsi sute de opțiuni, cu ajutorul cărora, vei sigură că nu vei da cu capu-n bară.

Apropo, tu cu ce asortezi blugii albi?
Lasă-ne o poză cu ținuta ta în secțiunea comentarii!