Clipsurile de birou: 15 întrebuințări neobișnuite, care îți vor fi de mare ajutor!

Clipsurile de birou au o mulțime de întrebuințări neobișnuite. Dincolo de utilizarea lor convențională, ele pot fi folosite pentru diferite treburi casnice și activități cotidiene. De exemplu, cu ajutorul lor poți proteja pantalonii de cute, iar bureții de bucătărie de umezeală. Prin urmare, în continuare vom discuta despre 15 întrebuințări interesante ale clipsurilor, care îți vor fi de mare ajutor în viața de zi cu zi.

Utilizări clipsuri de birou

Dacă vrei să vizionezi un film, dar nu ai un suport pentru telefon la îndemână, îl poți face din clipsuri. Tot de ce vei avea nevoie sunt 2 clipsuri de birou și un card din plastic sau chiar din carton. Prinde cardul cu ajutorul clipsurilor la fel cum e arătat în imagine, astfel încât acestea să nu alunece și fixează dispozitivul după bunul tău plac.

Clipsurile pot fi folosite ca element de conectică și fixare pentru a readuce ordinea la masa de lucru sau la birou, mai ales dacă ai obiceiul de a muta laptopul dintr-un loc în altul. În acest fel, nu va mai trebui să pierzi timpul căutând sursa de energie sau de internet. Dacă ai vreun capăt mai mare, va trebui să scoți urechiușele clipsurilor, pentru a petrece capătul prin ele, iar apoi să le montezi la loc.

Două clipsuri de dimensiuni diferite, băgate unul în altul, sunt bune pentru a crea un suport vertical pentru telefon, în timp ce acesta se încarcă. Comod, practic, util.

Bărbații știu cât de ușor se desprind și se pierd capacele de la aparatele de ras. Dacă în timpul unei călătorii vrei să-ți protejezi lamele de ras de murdărie, iar hainele de lame, prinde capătul apăratului de ras cu clipsuri.

Clipsurile reprezintă un instrument excelent pentru organizarea cablurilor mărunte. Sunt numai bune pentru a ține cablurile la vedere și a le păstra descâlcite, astfel încât să fie mereu la datorie.

Tot ele îți pot da o mare mână de ajutor la întreținerea căștilor. E suficient să strecori căștile printre cele două plăcuțe și să înfășori cablul în jurul urechiușelor.

Dacă îți place să tricotezi, dar firele se încurcă între ele, poți crea un organizator compact pentru tricotat, folosind un clips de birou și un bol.

Iar ca pantalonii să nu facă cute inestetice în timp ce stau în dulap, prinde-i cu două clipsuri la fel cum e afișat în imagine. În acest fel, vei fi mereu îmbrăcat la patru ace.

Buretele de bucătărie este un teren ideal pentru microbi, ciuperci și bacterii, deoarece e umed, poros și călduros. De regulă, îl ținem pe chiuvetă în apropierea apei, astfel încât e umed non-stop. Pentru a-l menține uscat și a diminua riscul de contaminare încrucișată, îl poți fixa cu ajutorul unui clips de birou. Apa se va scurge mai ușor, iar buretele va interacționa cu umezeala doar atunci când îl folosești.

De asemenea, îți recomandăm să folosești clipsuri pentru a prelungi durata de viață a condimentelor sau pentru a preveni împrăștierea chipsurilor în geantă atunci când călătorești.

Clipsurile pot fi transformate în presă pentru pasta de dinți. Numai bună pentru cei care au grijă de natură, dar și de propriul buzunar.

Dacă ai nevoie de un suport pentru telefon, iată cea mai evidentă și mai simplă opțiune dintre toate.

Cu ajutorul unui clips poți organiza lucrurile pe masă în timp ce bei o cafea sau o bere.

Suport pentru calendar + stilou, pentru a marca zilele importante din viața ta.

Citește și: Pasta de dinți: 4 întrebuințări nebănuite despre care trebuie să știe fiecare gospodină!