Cele mai noi 5 tunsori ale acestui an, care se aranjează super rapid

Visezi și tu la un păr minunat, dar nu vrei să-l aranjezi în fiecare zi? Vrei să te tunzi o dată, iar tunsoarea să arate stilat și îngrijit măcar câteva luni?

Am pregătit pentru tine o colecție de cele mai noi tunsori, care sunt acum la modă, iar stiliștii le cataloghează drept cele mai ușor de aranjat.

Bob alungit

Aceasta este tunsoarea care nu pierde din actualitate deja de mai mulți ani. Multe dintre celebrități optează de ceva timp pentru ea: Jennifer Aniston, Kaia Gerber, Paris Hilton. E clar de ce – este o tunsoare stilată atât pentru tinere, cât și pentru femeile mai în vârstă. Ea conturează ovalul feței și arată bine atât drept, cât și ondulat sau creț. Cel mai îmbucurător este însă că și o aranjare rapidă arată bine în cazul acestei tunsori. De regulă, ai nevoie de 5 minute ca să fii frumoasă.

Tunsoarea bob alungit sau lob (long bob) arată bine pe orice nuanță de păr, în deosebi de bine însă cu șuvițe sau ombre.

Această lungime nu te privează nici de posibilitatea de a-ți prinde părul cu ajutorul elasticelor sau a agrafelor.

În plus, tunsoarea are suficient volum, podoaba capilară părând bogată, chiar dacă firele de păr sunt subțiri.

Păr creț până la umeri

Este varianta ideală pentru femeile crețoase. Este suficient să-ți scurtezi părul până la umeri, ca să arăți impecabil în fiecare zi. Această variantă este minunată chiar și cu breton. Lejer și stilat!

Nu te întrista dacă ai părul drept. Poți încerca această aranjare cu ajutorul ondulatorului sau a bigudiurilor. Cel mai mare avantaj al acestei tunsori este că arată perfect cu orice fel de bucle.

Păr lung

Părul lung este întotdeauna la modă, însă în acest an revine pe primul plan.

Tunsorile lungi îți permit la fel să experimentezi cu diverse aranjări – de la păr perfect drept și până la buclele cele mai mărunte.

În plus, pune în valoare orice nuanță de păr sau tehnică de vopsire.

Bob scurt

Varianta scurtă de bob se potrivește amatoarelor de linii grafice, care vor să pună accentul pe ovalul feței.

Această tunsoare poate fi executată în diverse variante, de aceea e potrivită atât pentru crețoase, cât și pentru posesoarele unui păr drept.

Garcon

Este cea mai stilată, dar și cea mai riscantă. Este pentru femei îndrăznețe, care nu se tem să experimenteze.

O poți aranja bine cu pieptenele sau poți ciufuli părul așa încât să fie rebel. Alegerea îți aparține. Această tunsoare îți va oferi un plus de curaj!