Cele mai impresionante tunsori scurte și voluminoase cu breton: 11 idei care te vor inspira din prima !

Tunsorile scurte voluminoase sunt un must-have pentru femeile cu păr subțire și rar. Datorită acestei tehnici, fiecare fir de păr devine mult mai magnific și mai atractiv. În acest articol, îți vom arăta ce tunsori scurte și voluminoase cu breton ar trebui să experimentezi.

#1

Tunsoarea de tip garcon cu breton

Un garcon simplu cu breton arată feminin și foarte lejer. O coafură scurtă îți va permite să adaugi un pic de aer imaginii, Pe lângă aceasta, vei primi drept rezultat și un efect de întinerire foarte vizibil. Șuvițele ușor alungite la coroană, coborând spre tâmple, îți vor permite să experimentezi cu stilurile.

#2

Carre voluminos cu breton

Tunsoarea carre, poate fi atât voluminoasă, cât și dreaptă. Cu toate acestea, tunsoarea arată întotdeauna voluminoasă. Datorită bretonului și chiar tăieturii, vei obține o imagine care este pe deplin în concordanță cu toate cele mai recente tendințe de modă.

#3

Pixie asimetric cu breton

Dacă dorești să corectezi ușor ovalul feței și, în același timp, să mărești volumul părului, atunci ar trebui să iai în considerare tunsoarea pixie cu o asimetrie vizibilă. Merită să adaugi un breton neuniform la o astfel de coafură, de preferință ruptă, pentru a completa definitiv imaginea îndrăzneață și elegantă.

#4

#5

Șapcă cu breton

Tunsoarea originală cu șapcă a devenit foarte populară. Accentul principal în acest tip de tunsoare se pune pe forma acesteia care ne reamintește de o șapcă, și pe spatele capului ras. Un astfel de contrast arată destul de îndrăzneț. De asemenea, la tunsoare trebuie adăugat bretonul, lungimea căruia să corespundă cu lungimea părului la coroană. Spre final, obții o tunsoare incredibil de voluminoasă și strălucitoare.

#6

#7

Tunsoarea clasică pixie cu breton

Nu ești pregătită pentru experimente elegante? Există întotdeauna o cale de ieșire din situație – un pixie clasic cu breton. Nu necesită o aranjare permanentă, dar arată întotdeauna foarte voluminos și atractiv. O astfel de tunsoare îți va lumina fața și va sublinia trăsăturile tale impecabile.

#8

Un carre ultrascurt cu breton

Femeile tinere și la modă, preferă un carre voluminos foarte scurt, cu breton drept. Această combinație interesantă asigură o imagine complet actualizată. De asemenea, o astfel de tunsoare poate face fața mai proporțională și mai alungită.

#9

Tunsoarea cesson cu breton

Tunsoarea modernă cesson ne propune o formă foarte fixă.

Doar un stilist profesionist poate crea o tunsoare cesson perfectă. Particularitatea tunsorii constă într-o formă semicirculară, așa că bretonul este necesar aici. Datorită tehnicii originale, tunsoarea ia întotdeauna forma voluminoasă dorită.

#10

#11

Tunsorile scurte cu volum și breton sunt o oportunitate de a obține cel mai stilat și vibrant aspect. Cu coafurile prezentate, doamna nu numai că va arăta tânără și feminină, dar va putea, de asemenea, să ușureze procesul de creare a unui stil elegant.

Dar ție care din aceste tunsori cu volum ți se potrivește? Povestește-ne despre asta în comentarii.