Cel mai bun loc de ascuns banii în casă! Niciun hoț nu va căuta acolo!

Din păcate, în România sunt puțini bani, dar sunt mulți oameni sărăci și nefericiți. Această disonanță tragică îi determină pe unii să fure, iar pe alții să-și păzească bunurile cum pot. Oricât de mult ne-am dori, nimeni nu e asigurat împotriva hoților. Însă paza bună trece primejdia rea. Și astăzi te vom învăța cum să confecționezi o ascunzătoare pentru bani dintr-o sticlă obișnuită de plastic.

Unde să ascunzi banii în casă?

#1. Vei avea nevoie de o foarfecă, două pet-uri goale, un pic de polistiren și un pistol de lipit. Scoate eticheta și taie una din sticle în jumătate, astfel încât să obții două parți. Partea superioară poți să o arunci, pentru că nu vei avea nevoie de ea mai departe.

#2. Fă câte o tăietură sub formă de potcoavă de o parte și de alta a gurii, exact cum e reprezentat în imagine. Vei avea nevoie de ele pentru a fixa partea superioară a ascunzătorii.

#3. Umple recipientul cu pepsi, cola sau cu oricare altă băutură carbogazoasă și confecționează un cerc din polistiren, care să aibă același diametru cu pet-ul. Aplică adeziv pe pereții interiori ai sticlei și lipește cercul un pic mai jos de tăieturi și mai sus de nivelul lichidului.

#4. Taie cea de-a doua sticlă în jumătate, dar puțin mai jos ca data trecută, astfel încât tăietura să fie de-a lungul etichetei.

#5. Lipește un cerc de polistiren de același diametru, fix cum ai făcut mai devreme, și două cercuri mai mici, care să cadă perpendicular pe tăieturile de la baza sticlei. Ele pot fi confecționate din polistiren sau din cauciuc. Umple și al doilea recipient cu lichid.

#6. Unește cele două părți. Dacă ai făcut totul corect, ele vor imita perfect o sticlă obișnuită, iar în interiorul lor va rămâne loc pentru bani, bijuterii, pietre prețioase și alte lucruri valoroase. Hoții nu vor căuta niciodată acolo.

Citește și: Iată ce fac șoferii de tir ca să nu adoarmă la volan: 4 trucuri care îți pot salva viața!