Ce ținute poartă femeile moderne care au peste 50 de ani: inspiră-te de la ele !

În vremea noastră, este greu de imaginat faptul că că destul de recent, femeile de cincizeci de ani erau considerate bătrâne. Doamnele moderne în vârstă de peste 50 de ani sunt în mare parte active și frumoase. Sunt bucuroase să aibă grijă de ele și să se îmbrace la modă. Iată câteva exemple de imagini la modă pe care le poți repeta dacă dorești:

1. Set cu fustă plisată și pulover

Set cu fustă și pulover în straturi ușoare. Fusta este în formă de A, cu stratul superior din șifon albastru cu imprimeu de stele turcoaz. Puloverul albastru larg este decorat cu o broderie volumetrică mare sub forma unui buchet de flori. Puloverul este ascuns lejer în talia fustei. Look-ul este completat cu pantofii de piele întoarsă de culoare maro auriu si o geantă verde turcoaz cu textura împletită.

2. O ținută simplă dar foarte frumoasă

Fusta este confecționată din țesătură cu imprimeu de leopard. Astfel, acest articol este  și accentul pe care se pune în această ținută. Fusta a fost asortată cu un pulover bej larg.  Look-ul este completat cu  ajutorul unor botine de  maro închis și o geantă neagră.

3. O altă ținută care implică o fustă lejeră și un pulover !

Fusta este stratificată, cu două straturi superioare de șifon de culoarea mentă pal, cu căptușeală albă. Partea superioară a ansamblului este reprezentată de un pulover alb tricotat cu model în relief. Imaginea este completată de o eșarfă îngustă de mătase legată într-o fundă. De la ținută nu lipsește geanta, care se potrivește cu culoarea fustei, dar fiind puțin mai săturată. Cizmele sunt înalte de culoare gri cu imprimeu de piele a reptilelor.

4. Set simplu format dintr-o fustă, pulover pe gât și o pelerină mai lungă

Fusta gri are pliuri cusute pe linia șoldului. Puloverul de culoare albă nu este strâns pe corp, fiind suficient de lejer. Dar, desigur, pelerina tricotată dens, prezintă cel mai mare interes. Pelerina este pe două fețe, partea superioară este de albastru închis cu un imprimeu mare alb și roșu. Partea inferioară este un roșu aprins. Setul este completat de mocasini albi.

5. Un ansamblu elegant !

Partea superioară a ansamblului este un cardigan bej cu model în relief. Lungimea cardiganului este de până la mijlocul coapsei. Cardiganul se poartă ca prim strat de îmbrăcăminte, se înfășoară și se fixează cu o curea. Setul este completat de cizme de piele întoarsă în nuanțe de violet și o geantă din piele în aceeași nuanță.

6. Rochie fermecătoare din material textil cu imprimeu complex cu motive etnice.

Model cu o siluetă trapez liberă. Rochia a fost asortată cu un palton cu model clasic în carouri, cizme deschise la culoare și o geantă în două culori: negru și maro.

7. O altă rochie feminină cu silueta în forma literei A

Modelul este cu fustă dublă până la genunchi. Pentru rochie a fost folosită o țesătură ușoară de o nuanță foarte deschisă de gri cu imprimeu sub formă de pete alb-negru. Imaginea este completată de cizme înalte bej cu toc mai stabil, un palton lung de culoare gri deschis și o eșarfă voluminoasă maro deschis.

8. O ținută frumoasă de culoarea roșu-maroniu

Un set de culoare frumoasă roșu-maroniu constă dintr-o rochie din material ușor și un cardigan cu tricotaj texturat. Rochie mulată, cu o fustă dublă și încrețită. Partea de sus a rochiei este lejeră, cu decolteu în V. Mânecile sunt lungi, cu manșete largi. Modelul este completat cu o curea. Cardiganul este alungit, aproape până la genunchi. Pentru imagine au fost alese cizme înalte cu toc stabil.

9. O ținută simpatică cu pantaloni.

Pantalonii cu silueta actuală sunt cusuți din țesătură densă de bumbac într-o nuanță deschisă de kaki. Partea superioară a ansamblului este reprezentată de o cămașă verde înfiptă în centură. Peste ea este o altă cămașă din piele ecologică subțire într-o nuanță maro-verzui închis.

10. O ținută drăguță cu pantaloni roz și un palton din tweed

Pantalonii sunt drepți, ușor conici. Paltonul este de croială clasică cu o silueta dreaptă. Setul este completat de cizme de culoare bej închis cu efect metalic și o geantă bej închis.

11.Ținută cu pantaloni de piele

Un set interesant și oarecum neobișnuit cu pantaloni de piele. Pantalonii sunt foarte scurți, chiar sub lungimea genunchilor. Această lungime îți permite să le porți cu cizme înalte. Cizmele trebuie asortate cu tonul pantalonilor, astfel încât picioarele să pară mai lungi. Pentru pantaloni a fost ales un pulover tricotat într-o nuanță de roz deschis.

12. Set stratificat cu blugi tăiați

Blugii au fost asortați cu o bluză alungită cu imprimeu floral și un pulover albastru scurt. Setul este completat de pantofi de culoare argintie.

Dar ție care ținută ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !