Ce manichiură să alegeți pentru acest sfârșit de toamna? 7 variante curioase!

Multe femei se întreabă la sfârșit de toamnă, ce manichiură să își facă pentru a se asorta perfect și cu anotimpul și cu hainele pe care le poată. Deci noi știm exact ce manichiură să îți faci, astfel încât sfârșitul toamnei să fie de neuitat și să arătați impecabilă.

Astăzi am o dispoziție specială. Dimineața, în timp ce făceam jogging, am mirosit toamna din plin. Deși ziua a promis că va fi fierbinte, copacii erau foarte verzi, cerul senin și deschis … Nu știu de unde a venit acest val de parfum de toamnă, în condițiile în care vara a fost una foarte fierbinte. Poate că a fost adusă de o briză ușoară care a zburat în orașul meu de pe câmpurile obosite …

Orizonturile sunt pline de optimism și nu de tristețe … La fel ca o alegere a manichiurii cu flori, fluturi și alte delicii ale sezonului.

Bucurați-vă de toamnă!

Stare de spirit de romaniță. Ador aceste flori drăguțe. Întruchiparea modestiei și simplității, toate dulci și dragi.

Lavandă…

O altă frumusețe modestă care a devenit foarte populară recent. Nu există nicio îndoială că este demn să vă decorați unghiile nu numai în perioada de toamnă, ci în orice anotimp al anului!

Florile sunt soluția perfectă pentru a decora unghiile toamna, atunci când multe dintre ele deja se ofilesc. Acest moment poate aduce aminte de perioada de vară, în care câmpurile erau pline de flori de diferite culori.

Fluturii mereu arată frumos atât pe unghii, cât și în câmp.

 

Sperăm că acest material v-a plăcut. Vă mulțumim că ne citiți!