Ce fel de clienți nu iubesc meșterii de manichiură. În care din aceste 10 semne, te regăsești?

Orice persoană are o percepție foarte diferită asupra sentimentelor și a emoțiilor, iar meșterul de unghii nu face o excepție. Este clar că, dacă un meșter are un comportament urât față de client, atunci poate rapid, rămâne fără ei. Prin urmare, unele dintre capriciile clienților, trebuie să suporte.

Doar că unii meșteri pot îndura cu calm un client enervant, alții vor deveni nervoși și vor încerca să termine treaba mai repede – doar ca să plece cât mai curând posibil.

Deci, ce fel de clienți nu le plac maeștrilor de manichiurii aflați în acest material:

1.Care mereu întârzie. Un astfel de client poate crea o mare problemă pentru meșterul care lucrează cu înregistrări și având volum mare de lucru.

2.Care vin prea devreme. Da, există un astfel de tip de oameni „Am venit cu o oră mai devreme și poate o să mă eliberez mai repede” … Ei bine, în așa cazuri, clientul va sta deasupra sufletului meșterului, numărând fiecare minut până la ora stabilită. Ei bine, este neplăcut pentru manichiurist.

3.Care cunosc totul. Aceștia vor învăța cum să faceți sau cum să nu o faceți. Ei știu mai bine decât maestrul ce material să folosească, la companie este mai bun lacul, cum să taie corect unghiile. În același timp, din anumite motive, nu pot face nimic pentru ei înșiși.

4.Prea curios. Aceasta trebuie să știe totul și pe toată lumea – și ce fel de borcan este, și de ce pictează în felul acesta, și nu așa. Uneori devin interesați de câștigurile meșterului.

5.Nu știu ce vor. Nu pot spune cu siguranță ce formă de unghii doresc sau culoarea lacului de ales. Se bazează pe gustul manichiuristului și la urmă vor spune cu siguranță că nu le-a plăcut și vor fi obligați să revopsească.

6.Leneși. Nu se pot abține să nu murdărească ceva cu lac, să păteze o lampă, să răstoarne ceva pe biroul stăpânului sau să strice o manichiură proaspătă. Ca oameni, ei pot fi drăguți, dar ocupă timp suplimentar până când veți face totul în ordine.

7.Care nu stau locului. Este foarte dificil pentru a sta într-un singur loc. Mai ales când vine vorba de extensia unghiilor. Se zvâcnesc, se târăsc, cer să se ridice „pentru o pauză de fum”, se plâng etc. Ei nu înțeleg că, făcând acest lucru, ei înșiși îi distrag pe meșteri și întârzie cu munca.

8.Care adorm. Un client adormit nu este un client rău. Dar problema este că manichiuristul are nevoie de un braț  pe care clientul trebuie să îl controleze – să-l păstreze într-o anumită poziție.

9. „Săraci”. Ei cer reduceri, imploră să le facă mai ieftine, pot spune o poveste întreagă despre cât de greu le este să trăiască cu 10 copii și 20 de pisici. Adevărul este că nu sunt chiar săraci. Cei care sunt cu adevărat săraci nu merg la saloane. Și chiar dacă o fac, nu se târguiesc niciodată, din mândrie.

10. “Pierduți în timp și spațiu”. Sunt înregistrați, dar nu ajung la ora stabilită și nici măcar nu sună, nu avertizează despre anularea înregistrării.

Bineînțeles, meșterilor nu le plac clienții nepoliticoși și și aroganți. Cred că nimănui nu îi plac astfel de oameni.

Cu toate acestea, indiferent de emoțiile pe care le simte manichiuristul în raport cu clientul, acest lucru nu ar trebui să îi afecteze munca.