Ce fac eu ca baia să arate mai curată decât este într-adevăr

Fii de acord cu mine, cu toții de dorim o casă frumoasă, iar asta înseamnă o casă curată în primul rând. Cel mai des însă freci, freci, iar senzația de curățenie când termini nu apare. Cea mai mare problemă rămâne a fi vasul de toaletă. Starea în care este el spune multe despre gospodină.

Ceea ce am observat eu este că senzația de curățenie depinde foarte mult de iluminarea în camera de baie.  Nu în zadar,  specialiștii în marketing spun că lumina este foarte importantă în ceea ce privește vizibilitatea produselor.

Lumina într-un magazin de bijuterii se deosebește foarte mult de cea dintr-un magazin de carne.

Da, sunt de acord că toaleta nu este un magazin de diamante, dar există o mare diferență între camera de baie iluminată cu un bec mic cu lumină galbenă de una iluminată bine cu lumină albă. Lumina albă face să lucească suprafețele și le înălbește pe cele îngălbenite.

Nu în zadar, foarte multă faianță pentru baie este făcută în nuanțe de albastru deschis, astfel totul pare vizual mai curat ( ca cerul, ca marea).

Mamele noastre știu foarte bine cum dintr-o lenjerie de pat îngălbenită să facă una albă, adăugând puțin pigment albastru.

La fel cum și blondele cunosc că pentru a neutraliza galbenul din părul decolorat e nevoie de puțin albastru.

Încă o metodă să creezi senzația de curat în baie e să pui în săpunieră un săpun solid puternic mirositor. În acest mod, odaia va mirosi mereu proaspăt.

La fel, eu nu obișnuiesc să adun bucățile mici de săpun aproape terminate. Le pun în lavoar. De fiecare dată când mă spăl pe mâini, apa înmoaie săpunul și răspândește mirosul plăcut.

Iată în așa mod eu îmi fac baia să arate mai curată, dar tu ce trucuri mai știi?