Ce alegi în această vară: 10 tunsori scurte pentru femei de 40-50 de ani

La 40 de ani, femeia este în perioada în care își dorește o tunsoare practică ușor de aranjat și întreținut, dar totodată vrea ca aceasta să n-o îmbătrânească și chiar s-o ajute să fie stilată. O misiune dificilă s-ar părea, dar nu este chiar așa. Important să nu uiți de stil și sub celelalte aspecte: îmbrăcăminte și culoarea părului. În acest fel, tunsoarea scurtă devine cea mai bună opțiune!

Cel mai mare avantaj al tunsorii scurte este aranjatul rapid și ușor. O tunsoare bine executată garantează că femeia o să arate mereu impecabil imediat ce își usucă părul. O sugestie este însă ca în pofida tunsorii scurte să se opteze pentru un breton alungit. Acesta va ascunde ridurile de pe frunte și va oferi o doză de stil imaginii.

O tunsoare scurtă, dar neapărat modernă poate ajuta femeia de 40-50 de ani să pară cu până la 10 ani mai tânără. Tunsorile scurte de tip pixie sau garson sunt până la urmă niște tunsori îndrăznețe, așa că femeia va părea în acest mod o doamnă sigură pe ea, activă și modernă.

Să nu uităm și că după o anumită vârstă părul se subțiază, devine mai fragil și pierde din volum. De aceea, părul lung rămâne o opțiune bună pentru puține femei. Tunsorile scurte sunt cea mai ușoară și naturală metodă de a obține volum. Pe lângă faptul, că sunt scurtate firele deteriorate, tehnicile tunsorilor scurte ajută părul să pară mai bogat.

Totodată, după 50 de ani, femeile obosesc de vopsitul regulat, care le afectează firele de păr. În plus, mai înțeleg că brunetele nu mai pot fi brunete din cauza încărunțirii. Astfel, varianta optimală devine blondul platinat sau cenușiu. Femeia astfel pare mult mai naturală și cât nu pare de paradoxal o ajută să arate mai tânără. Să știe foarte bine că negrul și brunetul de rând cu îmbătrânirea fac tenul să fie mai palid și mai lipsit de viață.

Iată de ce tunsorile scurte și nuanțele mai deschise de păr devin aliajul perfect pentru aproape orice femeie trecută de 40 de ani. Pur și simplu alege varianta potrivită pentru tine.