Bune de preluat: 5 plase ale femeilor deștepte, în care bărbații adoră să cadă

În popor se spune că bărbații iubesc „cu ochii”. Nu știu cine a inventat această prostie, în care cred milioane de femei, însă bărbatul într-un final apreciază femeia cu intelectul, se îndrăgostește cu inima și îi rămâne alături cu sulfetul.

Frumusețea este doar un ambalaj, care, desigur influențează anumite extremități, scuzați, gânduri ale bărbatului. Însă farmecul unei femei deștepte are o putere mult mai mare decât impulsurile bazate pe efortul chirurgilor plasticieni.

Orice femeie rațională are în arsenalul său mici șiretlicuri cu care cucerește iremediabil bărbatul.

1. Un simț al umorului rafinat, cu sens profund

Râsul ne ajută să nu înnebunim în această viață plină de probleme și dezamăgiri. Există însă diferență dintre glumele stupide, de prost gust și adevăratul umor intelectual.

O femeie deșteaptă nu doar simte momentul în care să spună o glumă bună, dar și o umple cu sens profund. O astfel de femeie place bărbaților.

2. Pricepere neordinară

Bărbatul care trăiește cu o femeie deșteaptă, s-ar putea să nu înțeleagă deodată de ce se simte atât de confortabil cu ea. Peste o vreme își va da seama însă că ea este deosebit de pricepută, în sensul că ea știe cum să se comporte, ce să spună și ce nu, ce și când să facă, fără multe explicații, dar așa cum a așteptat el. Ea parcă știe ce vrea bărbatul, fără ca el asta să spună sau chiar să conștientizeze.

3. Abilitatea de a susține o conversație la orice temă

O femeie deșteaptă știe multe. Însă erudiția nu este garanția unui interlocutor bun. Bărbații iubesc atunci când femeile întrețin o discuție interesantă, dar nu pur și simplu ascultă sau încep să zică discursuri academice.

Femeia inteligentă știe cât este de important să vorbești cu partenerul în aceeași limbă. De exemplu, dacă el este un fan al Formulei 1, ea va fi la curent cu ce se întâmplă în acest areal.

4. Capacitatea de a oferi un sfat atunci când bărbatul are nevoie

Orice bărbat, indiferent de statutul, profesia și vârsta sa apreciază femeia cu care se poate consulta referitor la anumite decizii importante. Chiar dacă el are deja o decizie, părerea persoanei iubite contează pentru el. O femeie deșteaptă va ști să dea un sfat, care va fi drept suport pentru decizia bărbatului.

5. Tact în toate

Inteligență = tact. Este una dintre cele mai minunate calități ale femeilor inteligente. O femeie tacticoasă știe cum să facă bărbatul să se simtă bine cu ea. Ea nu va fi niciodată insistentă, enervantă și obositoare. Ea nu va ofensa bărbatul și nu-l va lua în râs.

Femeia deșteaptă nu-și bagă nasul în lucrurile bărbatului și nu-l critică.