Brandul nu contează: Iată detaliile care oferă valoare și stil imaginii tale!

În momentul comunicării, toți oamenii acordă atenție, în primul rând, aspectului. Iar pentru o femeie trecută de vârsta tinereții joacă un rol foarte important înfățișarea, hainele, modul de a comunica și zâmbetul.

Există câteva sfaturi despre modul în care o femeie matură poate arăta bine îngrijită și frumoasă, fără investiții și cheltuieli materiale speciale. 

Pe primul loc, într-o imagine scumpă și elegantă stau hainele pe care femeia le poartă. Și nu atât brandul sau prețul lor, cât felul în care acestea se aranjează pe silueta ei.

Orice articol vestimentar trebuie să se potrivească după mărime. Fiecare doamnă ar trebui să știe ce stil de îmbrăcăminte i se potrivește cel mai bine. Înafară de asta, o femeie matură nu trebuie neapărat să urmeze tendințele adolescentine, căci o doamnă de 50 de ani riscă să arate ridicol purtând o fustă cu adidași.

Orice ținută poate fi împrospătată cu accesorii. Nu e cazul să neglijezi elementele clasice. Principalele culori clasice pot fi considerate albul și negrul, acestea sunt întotdeauna alegerea câștigătoare.

Fiecare femeie ar trebui să aibă articole precum o rochie neagră, o fustă creion și o bluză albă de mătase. Acestea sunt acceptabile indiferent de situație.

Pantofii, paltoanele, pantalonii clasici, dar și cămășile vor părea scumpe dacă alegi culoarea potrivită. Culorile gri, maro, liliac îți pot îmbătrâni vizual aspectul. Pe când nuanțele delicate de nude vor fi opțiunea cea mai reușită.

În crearea unei imagini, acordă o atenție deosebită pantofilor. Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin o pereche de pantofi cu toc înalt, de preferință în stil clasic.

La vârsta de 50 de ani este deja dificil să mergi pe tocuri înalte, deci nu e cazul să te chinui. Un toc stabil de 4 – 5 cm este suficient. Lasă pantofii eleganți cu toc înalt pentru cele mai speciale ocazii.

Nu uita niciodată de accesorii. Acestea includ în mod obligatoriu ochelarii de soare, portofelul, poșeta, ceasul de mână. Ținând cont de vremea de afară, te poți răsfăța cu o eșarfă, mănuși sau pălărie. Este mai bine să alegi articole de calitate înaltă, pentru că acestea pot fi purtate mai multe sezoane. Aceste mici detalii contribuie la aspectul scump al imaginii tale.

Pe lângă îmbrăcăminte, o imagine scumpă ar trebui să mai includă o manichiură bine făcută, produse cosmetice aplicate corect și un parfum scump, cu o aromă discretă. Să fie unul singur, dar de lux.

De asemenea, componente importante ale unei imagini regale sunt considerate manierele, absența obiceiurilor proaste și a aroganței. După cum vezi, nici vorbă de branduri scumpe, pentru că acestea nu au nicio valoare atunci când femeia este capabilă să se comporte ca o doamnă!