Bobul francez: 5 motive că este cea mai în vogă tunsoare pentru orice tip de față

Femeile pariziene sunt considerate cele mai elegante, în ciuda faptului că aspectul lor nu are nimic special. Tocurile înalte sunt departe de a fi principalele caracteristici ale ultimilor ani, la fel și machiajul, care pare a fi absent pe față, stilul dezordonat, seturile de haine casual etc Un moment din această serie a rămas neschimbat de mulți ani – aceasta este o tunsoare bob, franceză. Bobul francez este una dintre cele mai versatile și la modă tunsori din această toamnă-iarnă.

Bobul francez adaugă farmec
Aceasta este o tunsoare elegantă, modernă și romantică exact ca și Parisul. Trăsăturile ei distinctive sunt lungimea până la bărbiei, părul de la ceafa scurt și bretonul drept. Această versiune a purtat-o ​​Mademoiselle Coco Chanel.Lejeritatea conferă acestei tunsori, un farmec feeric. Este foarte ușor de aranjat, doar să-și spele părul și să-și usuce părul cu un spray termic.

Acum există noi variații ale bobului francez: bretonul a devenit mai lung, stiliștii adaugă linii alungite pe față, ceea ce vă permite să reglați forma, dacă este necesar.

Bobul francez se potrivește tuturor
Această tunsoare se va potrivi oricărei fețe, dar nuanțele și linia de tăiere, trebuie selectate în funcție de forma feței.
Pentru o față rotundă și pătrată, un bob cu linii alungite în jurul feței, breton dens, ar fi ideal. Proprietarii fețelor ovale și alungite au mai mult de câștigat, pot încerca orice variantă a tunsorii.

Bobul francez este ușor de aranjat
Bobul francez poate fi aranjat după cum dorește inima voastră. Dacă doriți – doar spălați-vă părul și uscați-l. Această tunsoare își păstrează perfect forma fără alte intervenții suplimentare.Pentru a adăuga romantism, ondulați buclele cu un ondulator sau creați-le cu un uscător de păr. În cel de-al doilea caz, buclele vor deveni mai jucăușe. Apropo, o astfel de mobilitate a stilului întinerește.
Pentru a completa un aspect de afaceri, vă puteți pieptăna părul înapoi, după ce ați tratat anterior, părul, cu ceară pentru coafare.