Blogger la pensie: De ce miroase atât de urât de la femeile 60+?

Am fost azi la policlincă. Am stat mult la coadă. Fără să vreau prea mult le-am analizat un pic pe femeile care așteptau împreună cu mine.

Ca să fie clar, nu vizitez o policlinică privată, ci una de stat, absolut obișnuită, unde oamenii stau încă la coadă și își arată „bunele maniere”.

Am hotărât să scriu despre femeile care decid să nu mai aibă grijă de ele, pe care nici vizita la medic nu le determină să vină curate.

De la ele nu miroase atât a transpirație, cât a haine ponosite, a păr și a dinți nespălați. Din păcate, am văzut multe astfel de femei.

Nu pot să leg mirosul neplăcut al femeilor de nivelul scăzut al vieții. Consider că oricine  poate să-și permită un săpun și o pastă de dinți. Aceste produse sunt destul de ieftine.

Atunci de ce se întâmplă așa? De ce femeile nu au grijă de ele? De ce nu-și spală părul? Am văzut câteva femei cu păr murdar prins în coc. De unghii și mâini nici nu mai vorbesc…

Este atât de simplu. Trebuie să ai câteva seturi de haine și câteva seturi de lenjerie, pe care să le speli periodic. Trebuie să faci un duș după care să te dai cu bicarbonat de sodiu  (scoate murdăria și mirosul, eu așa fac). În loc de parfum pot fi folosite uleiurile esențiale – sunt ieftine și naturale.

Îngrijirea corpului e foarte simplă. E atât de ușor să miroși frumos, iar pentru asta nu e nevoie de bani.

Unica explicație pe care o găsesc în acest caz este că femeile sunt leneșe și nu se respectă.

Femeia în vârstă nu are dreptul să miroase urât. Trebuie să te respecți pe tine și pe cei din jur.

Autor: Blogger la pensie