Asortează corect hainele din piele: 4 sfaturi utile, pentru femeile de peste 45 de ani

În ciuda faptului că lucrurile din piele sunt la modă astăzi, ele trebuie combinate corect. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile cu vârsta peste 45 ani. Dacă îți aranjezi incorect ținuta, în care ai un lucru din piele, poți părea vulgară. Pielea atrage întotdeauna atenția. Este necesar ca toate hainele să se potrivească și să arate armonios. Chiar și o singură greșeală poate strica totul. Prin urmare, trebuie să știi ce lucruri pot fi combinate cu articole din piele și care nu.

1.Pulover over-size și pantaloni din piele

Multe femei nu riscă să poarte pantaloni din piele, deoarece sunt prea strânși. În combinație cu un pulover supradimensionat, nu va exista nicio urmă de vulgaritate. Cel mai bine este să alegi un pulover suficient de lung pentru a vă acoperi șoldurile. Pentru ținutele casual, alege un pulover într-o nuanță neutră. Dacă trebuie să mergeți la un eveniment, poți alege un model mai deschis.

2.Geacă din piele și pantaloni

Gecile din piele sunt, de asemenea, potrivite pentru femeile de peste 45 de ani. Este mai bine să alegi modelele mai lungi decât cele mai scurte. Poți purta o astfel de geacă cu pantaloni clasici.

3.Fustă din piele și partea din sus mai largă

Dacă ai o figură bună, atunci este foarte posibil să porți fustele din piele. Este indicat să alegi modelele mai sus de genunchi. Toată atenția se îndreaptă întotdeauna către piele.

4.Pantaloni din piele și cămașă albă

Cămașa albă merge bine cu orice pantaloni, inclusiv din piele. Cămașa albă va adăuga rigoare imaginii tale și te va salva astfel de vulgaritate. Cămașa trebuie aleasă în conformitate cu ultimele tendințe vestimentare. Ar trebui să fie strânsă și de preferință alungită.