Așa nu se mai poartă! 5 lucruri pe care nu ar trebui să le îmbrăcați la birou.

Clasica vor rămâne întotdeauna clasică și nu putem contrazice asta. Însă până și articolele clasice din garderobă, în timp, pot fi interpretate. În acest articol, veți afla despre 5 lucruri clasice care sunt deja depășite, precum și despre cine le poate înlocui.

1.Cămașă cu mâneci scurte și curea subțire

Este mai bine să înlocuiți acest articol învechit din garderobă, cu o versiune mai actualizată, așa cum se arată în figură. Mai mult, mânecile camuflate sunt cea mai tare tendință în 2020. Și cine a spus că acest stil nu poate fi purtat și la birou?

2. Fusta creion deasupra genunchilor

Fusta creion deasupra genunchilor și-a pierdut deja relevanța. Înlocuiți-o cu o lungime a fustei, sub genunchi. Doar o mică nuanță și aspectul vostru va deveni mai elegant și modern.

3. Sacoul scurt

Acum ar fi mult mai bine să puneți un astfel de model de sacou pe raft și să uitați de el. Jachetele supradimensionate sunt în vogă, care sunt apropiate modelului bărbătesc.

4. Cămașă strânsă

Astăzi, moda este construită pe confort. Vă este comod să purtați o cămașă pe care trebuie să o trageți în jos, constant sau care vă strânge și formează falduri chiar și acolo unde nu există? În schimbul acesteia, cumpără-ți o cămașă albă clasică mai largă. Acest lucru poate fi găsit cu ușurință chiar și în departamentul pentru bărbați.

5. Pantaloni clasici strâmți

Skinny, din păcate, devin un model din ce în ce mai puțin relevant. Și dacă blugii pot fi considerați într-un stil modern, atunci cu pantalonii clasici totul este mult mai complicat. Pentru ei, în mod clar, este o anti-tendință. Vă sfătuim să aruncați o privire mai atentă la modelele evazate sau la pantaloni palazzo.