Arta de a „dori” corect: Pune-ți în fiecare dimineață câte 10 dorințe și vezi ce se va întâmpla!

Cuvântul are putere și influență! Este o axiomă și nu este necesar să o demonstrăm. Prin urmare, luăm această declarație ca bază și învățăm să „ne dorim corect”. Pentru ca dorințele noastre să se îndeplinească trebuie:

-în primul rând, să vrei și să-ți dorești;
-în al doilea rând, să te înțelegi pe sine și să observi ce îți dorești cu adevărat.

Eu am așa o regulă: în fiecare dimineață, când mă trezesc, trimit Universului 10 „Vreau!” ale mele. Pur și simplu le enumăr cu plăcere și îndoi degetele. Dorințele sunt foarte diferite: „Vreau o nouă ojă de unghii”, „Vreau să zbor în cosmos cu o echipă de profesioniști”, „Vreau să devin Miss Univers”.

În acel moment, eu nu mă gândesc cât de realizabile sunt dorințele mele. Eu joc cu plăcere în acest joc. Îmi permit să DORESC! Înainte este o zi minunată pentru a face totul pentru a-mi realiza dorințele.

Pronunță-ți dorințele! Dă frâu liber creierului și permite-ți să dorești cele mai incredibile lucruri. Adresând Universului o întrebare, neapărat vei primi un răspuns.

Așadar, cum să formulezi corect o dorință? 

Cuvintele sunt cheia spre Univers. Dacă încă nu ai făcut-o, citește povestea lui Hans Christian Andersen „Galoșii norocoși”. Aceasta arată destul de clar cât de atent trebuie să-ți tratezi gândurile și cuvintele și povestește ce s-a întâmplat cu omul, căruia i se îndeplineau toate dorințele care îi veneau în cap. Sfârșitul a fost unul trist – el a murit.

Așadar, urmează algoritmul de mai jos și atunci totul se va îndeplini exact așa cum îți dorești! 

-Dorește-ți! 10 dorințe matinale, pronunțate încrezut te vor învăța să dorești și să primești plăcere de la asta.

-Observă acele dorințe care se repetă cel mai des. Acele lucruri pe care le repeți zi de zi, ți le dorești cu adevărat din adâncul sufletului.

-Formulează-ți mesajele către Univers simplu și clar. Dacă îți vine greu să faci acest lucru, imaginează-ți că îți explici dorințele unui copil de 5 ani. Vorbește astfel încât acest copil să te înțeleagă.

-Vorbește despre lucruri pe care dorești să le obții și nu despre cele pe care vrei să le eviți.

-Alege cu grijă cuvintele atunci când îți spui dorințele. Concretizează.

Dorește-ți și lasă ca acestea să fie mai întâi auzite de Univers. Iar în al doilea rând – auzite corect! Și totul se va îndeplini!