Are peste 70 de ani și arată impecabil. Această nemțoaică îți dezvăluie secretul tinereții!

V-ați gândit vreodată cum veți arăta la 70 de ani? Aș dori să vă prezint o doamnă care arată minunat la 70 de ani și este greu de crezut că are atâția ani!

Monica este convinsă: o femeie are dreptul să fie frumoasă la orice vârstă! Desigur, trebuie să muncești din greu pentru asta: Monica are întotdeauna o tunsoare bună, îți păstrează vederea, parcurge cel puțin 7 mii de pași în fiecare zi și își monitorizează figura … dar principalul lucru, în opinia ei, este motivația interioară. Monica este o optimistă, iar în opinia ei, o astfel de atitudine interioară ajută femeile să pară mai tinere.

În ciuda vârstei din pașaport, Monica s-a pregătit pentru o viață frumoasă în care să arate impecabil și își alege garderoba în funcție de tendințele modei.

Monica este sigură că, odată cu trecerea anilor, o femeie nu ar trebui să renunțe la hainele care îi plac, chiar dacă alții o pot judeca. Aceasta este viața ta, sentimentele și dorințele tale, iar opiniile altora nu contează.

Această abordare o ajută să fie o femeie elegantă și interesantă asupra căreia vârsta nu are nici o putere.

Să fii fericită- poți!
Monicăi îi place să arate plină de viață, iar asta i se potrivește! Ei bine, ea nu se limitează la alegerea culorilor hainelor și se îmbracă suficient de îndrăzneț.

Nuanțele aprinse sunt deseori găsite, în garderoba ei.

Una dintre cele mai des întâlnite, culori ale hainelor ei este, galbenul. Monica are multe modele galbene, care arată potrivit, accentuând dispoziția femeii.

Garderobă fără limite
Atunci când își alege garderoba, Monica se ghidează după același principiu: își poate permite orice, indiferent de vârstă. Desigur, figura ei joacă un rol important aici, Monica își poate permite chiar totul. Poartă rochii și fuste, pantaloni de diferite stiluri și blugi, alege atât haine casual, cât și stiluri mai libere.