Amenajarea holului de la intrare: 22 de idei pentru un interior confortabil și atrăgător.

Holurile moderne de la intrarea în apartament au câteva dezavantaje care diminuează confortul locuinței tale: formă îngustă și alungită, absența luminii naturale, suprafața redusă, supraîncărcarea și uși în toate direcțiile. Totul într-un spațiu foarte limitat. Prin urmare, ca să previi aceste deficiențe pe viitor sau să reinventezi designul actual al casei tale, am selectat pentru tine cele mai bune idei pentru amenajarea holului, astfel încât spațiul să fie organizat modern și eficient.

Idei pentru amenajarea holurilor mici

Înlocuiește etajerele și dulapurile din hol cu diferite cuiere, umerașe, coșuri, cutii și rafturi suspendate. Uite cât spațiu poți economisi și cât de stilat arată!

Mobilier pentru hol îngust

Folosește mobilier îngust. Astăzi producătorii de mobilă oferă o mulțime de soluții pentru spații înguste: console, rafturi pentru pantofi, diverse etajere. Privește cât de ergonomică poate fi o încăpere foarte îngustă, dacă este amenajată corect.

Oglindă mare pentru hol

Comandă o oglindă mare. O oglindă de dimensiuni mari, pe lângă funcția sa principală, va ajuta la extinderea vizuală a spațiului și va face holul mai luminos.

Mobilă pentru holuri mici

Caută produse ergonomice – scaune pliabile, rafturi suspendate, pufuri cu spațiu de depozitare, rafturi pliabile pentru încălțăminte. Mobilierul care îmbină mai multe funcții simultan va face holul tău mai spațios.

Pardoseala laminată

Pardoseala laminată în dungi transversale, perpendiculare pe linia pereților, extinde vizual holul și îl face mai luminos.

Amenajare holuri înguste

Un truc eficient pentru amenajarea holurilor mici și înguste constă în dispunerea mobilierului de-a lungul unui singur perete, pas care este foarte practic, din moment ce ai mai mult spațiu de manevră, dar și foarte inspirat, din punct de vedere estetic.

Design interior pentru holul de la intrare

Nișa în perete poate fi o soluție pentru cei care doresc să aibă un hol confortabil, dar nu au suficient spațiu pentru asta.

Cuiere pentru holuri mici

În ajutor poate să-ți vină și un cuier clasic, minimalist.

Sau un raft chiar deasupra ușii, cu care vei uimi pe toată lumea.

Hol minimalist și mobilă de dimensiuni mici

Dacă spațiul este foarte limitat, lasă doar câteva elemente care sunt esențiale, de exemplu, cuierul pentru hol sau raftul pentru pantofi.

Oricât de tare nu ți-ai dori, nu o să încapă totul într-o singură încăpere. Alege elemente de mobilier de dimensiuni modeste: o oglindă îngustă, un raft îngrijit, o comodă superficială.

Dulapuri până în tavan

Organizarea spațiului pe verticală e o bună modalitate de a optimiza fiecare centimetru al holului tău.

O alternativă pentru dulapurile masive, sunt umerașele până în tavan, care arată stilat și elegant.

Idei pentru holuri înguste

Câteva piese de mobilier minimaliste și elegante într-un spațiu mai mult sau mai puțin liber,vor face holul vizual mai spațios.

Model de cuier pentru hol

Uneori, un singur element de mobilier e suficient. De regulă, acesta este cuierul – o soluție minimalistă uimitoare pentru intrarea în apartament.

Apropo, în loc de cuier, poți folosi o bară asemenea celei din imaginea de mai jos.

Idei de amenajare hol mare

Fațada în același ton cu pereții reprezintă o idee pentru fericiții proprietari ai unui hol de intrare spațios. După cum observi, pereții sunt echipați cu un sistem de depozitare aproape insesizabil, de aceeași culoare cu restul interiorului. Dulapurile se dizolvă literalmente în spațiu.

Amenajare colț hol

Atunci când este vorba de colțuri, evită mobilierul voluminos. Dacă apartamentul are un dressing sau dulapuri spațioase amplasate în cameră, încearcă să ocolești mobilierul mare în favoarea mobilei mici și înguste.

În acest sens, poți completa holul din apartamentul tău cu un mini-puf, o oglindă îngustă și o măsuță. Minimalismul a arătat întotdeauna stilat.

Holuri amenajate modern

Dacă holul nu este separat de spațiul pentru locuit poți folosi o etajeră pentru a izola discret cele 2 încăperi, decizie care va arăta stilat și contemporan.

Idei de amenajare hol mare și spațios

Totul trebuie să-și aibă locul său. Rafturi pentru pălării, cuiere pentru accesorii, rafturi pentru pantofi, umerașe pentru îmbrăcămintea exterioară, etajere pentru lucruri mici etc. Dacă fiecare lucru își are locul său, dezordinea pe hol este exclusă.

Citește și: 10 soluții și idei de amenajare pentru un hol de intrare mic dar funcțional!