Amenajarea bucătăriei: 8 trucuri ca bucătăria să pară mai scumpă!

Renovarea bucătăriei este costisitoare. Chiar și mobilierul standard costă un pumn de bani. Dar pentru a face bucătăria să arate mai scump, nu ai nevoie de renovări și mobilă scumpă. Poți profita de câteva lucruri simple, care cu siguranță vor adăuga farmec bucătăriei tale. Iată care sunt ele.

1. Un suport decorativ pentru condimente

Dacă nu ai bani pentru renovarea bucătăriei sau a sufrageriei, poți decora interiorul cu vase elegante, care să iasă în evidență. Un bol pentru fructe, o carafă cu apă, o tavă cu pahare sau o simplă vază cu flori – toate arată scump și elegant. Nemaivorbind de uleiuri și mirodenii.

2. Un talger decorativ din pietricele

Chiar și un element nesemnificativ precum un fund pentru farfurii poate schimba stilul bucătăriei tale. Și nu-i neapărat să fie de aur. Și nici măcar de argint. Astăzi e la modă simplitatea și stilul minimalist. Prin urmare, îți sugerăm să atragi atenția la suporturile din lemn și pietricele, care arată nobil, laconic și contemporan.

3. Un suport elegant pentru bureți

Chiar și suportul pentru bureți poate schimba atmosfera din bucătăria ta. Eleganța este dată de detalii, iar chiuveta și detergentul nu trebuie ignorate. Un astfel de suport va crea o atmosferă casnică, cordială, în apartamentul tău.

4. Borcănașe pentru condimente

Datorită unui set de borcănașe practice și stilate nu va mai trebui să cauți prin sertare și dulapuri sau să te trezești subit fără provizii de scorțișoară. Totul este la vedere și la îndemână. Borcănașele vor optimiza spațiul și vor adăuga un farmec nemaipomenit bucătăriei tale.

5. Un suport elegant pentru farfurii

Alege modele cu un fason neobișnuit, care să îmbine eleganța cu spiritul practic. Foarte elegant arată modelele care se așază în colțuri. Plus la asta, ele optimizează spațiul din apartament.

6. Mai multe recipiente cu dozator

Recipientele cu dozator vor adăuga puțină culoare bucătăriei tale și îi vor da un aer contemporan. Ele sunt practice, utile, arată stilat și sunt binevenite indiferent de decor.

7. O tăbliță de scris

O astfel de tablă arată cochet și contemporan. Ea poate fi ancorată chiar de ușa dulapului de bucătărie. Datorită ei bucătăria capătă suflet, acest design fiind mult mai cordial decât stilul rece, contemporan.

8. O lampă drăguță

Lămpile creează atmosfera în casă. În bucătărie, ele sunt folosite pentru a evidenția zona de luat masa sau blatul de bucătărie. Pentru a seta nivelul potrivit de luminozitate în fiecare zonă, vei avea nevoie de lămpi, candelabre, veioze, aplice, plafoniere și alte surse de lumină.