Amenajarea băii: Aceste 7 lucruri nu trebuie să lipsească din baia ta

Baia e singurul loc din casă unde ne putem bucura de intimitate. Prin urmare, baia trebuie să fie cât mai confortabilă și frumoasă ca să putem rămâne singuri cu gândurile noastre. Iată 7 lucruri care îți vor face baia mai confortabilă și te vor ajuta să te relaxezi.

1. Un covoraș drăguț

Covorașul din baie răspunde de igienă și confort. Alege un model de calitate, care să-ți răsfețe picioarele și să-ți bucure ochii. Pentru mulți oameni spălatul e un adevărat ritual și un mod de luptă cu stresul. Iar când vine vorba de relaxare, fiecare detaliu contează.

2. O etajeră de colț

O etajeră elegantă, îngustă și înaltă, poate fi instalată chiar la intrarea în baie, alături de cuier. 30-50 de centimetri adâncime sunt suficienți pentru a stoca acolo tot de ce ai nevoie, începând cu loțiuni și terminând cu prosoape.

3. Câteva rafturi de colț

Un mic raft suspendat îți va face dușul de dimineață mult mai plăcut, deoarece nu va mai trebui să te întinzi după șampon și alte loțiuni pentru corp. Ele vor fi întotdeauna la îndemână, ferite de stropi și de murdărie. Raftul se montează ușor (se lipește), are o fixare bună și nu ocupă mult spațiu.

4. Un cărucior

O etajeră extensibilă se poate încadra cu ușurință în nișa îngustă, nefolosită, dintre perete și chiuvetă. Căruciorul va rezolva problema depozitării diferitor lucruri mărunte și articolelor de toaletă. El este confecționat din polipropilenă, are dimensiunea 54x18x71 cm și este ușor de manipulat.

5. Un organizator multifuncțional

Amenajarea băii e despre multifuncționalitate. În primul rând, în casă trăiesc mai multe persoane. În al doilea rând, ai nevoie de mai multe produse. Și în al treilea rând, ai prea puțin spațiu. Un organizator multifuncțional va rezolva această problemă.

6. O săpunieră cu scurgere

Acest design este practic, confortabil și stilat. Săpunul va fi întotdeauna uscat, iar săpuniera curată. Culmea e că nu costă mai mult decât o săpunieră obișnuită.

7. Un suport vertical pentru prosoape

Baia e cea mai mică încăpere din casă și e păcat să nu profiți din plin de puținul pe care-l ai, echipând nișa din spatele ușii cu un suport neobișnuit pentru prosoape. Baia va deveni vizual mai mare, iar spațiul eliberat poate fi folosit pentru montarea unui dulăpior mai generos.

Citește și: Amenajare cu stil: 9 idei care îți vor face bucătăria curată!