Alege hainele potrivite și întinerește! 5 sfaturi ca să uimești prin aspectul tău!

Tuturor femeilor le place să se mențină tinere și din acest motiv încearcă să se îngrijească zi de zi. Există mai mulți factori care contribuie la crearea unui aspect mai tânăr. Articolele vestimentare au puterea de a ajuta o femeie în acest sens, creând un stil modern și actual. Cu ajutorul unor trucuri simple este posibil să arăți mai tânără și să uimești prin imaginea ta!

1.Alege modele simple și materiale dense, care își păstrează forma

Acestea structurează și modelează figura, iar țesăturile moi, tricotate, subțiri subliniază vizual toate modificările legate de vârstă.

2.Poartă bijuterii laconice și mereu la modă

Alege bijuteriile după principiul „mai puțin este mai mult, dar și mai bine”. Scapă de articolele în stil boho, mărgelele în multe rânduri, pietre mari și strălucitoare. Toate aceste detalii, de asemenea, accentuează vizual ridurile și conferă un aspect „vârstnic” femeii.

3.Culorile calde și deschise au efect de întinerire

Evită nuanțele de gri și nisip, ca cele din imaginea de mai sus, acestea te vor face să arăți obosită și plictisitoare. Găsește curaj să alegi culori mai calde și suculente, cum ar fi  coral, piersic sau nuanța de zmeură.

4.Fii atentă la culorile închise purtate în apropierea feței

Mai ales dacă nu obișnuiești să porți machiaj. Un sacou negru fără un detaliu mai deschis, cum ar fi o eșarfă de nuanță luminoasă, îți va „distruge” aspectul.

5.Învață să folosești corect machiajul

Multe doamne, odată cu înaintarea în vârstă, încetează să se machieze. Fie că e vorba de lene sau lipsa de cunoștințe în domeniu, când orice pic de machiaj pe față pare excesiv, vulgar.

Dar, există un compromis la mijloc! Una dintre cele mai potrivite opțiuni pentru machiajul de întinerire este cel de zi, natural și firesc.

Dorința de a rămâne tânără este firească pentru orice femeie, îndeosebi, după ce descoperă primele semne legate de vârstă, dar modul în care alegi să îți menții aspectul îl alegi doar tu. Niciun estetician sau cosmetolog nu va reuși să facă ceea ce poți face cu propriile gânduri și eforturi!