Ai știut despre acești blugi pentru fetele cu forme?

Blugii sunt un element de bază în garderoba fiecărei femei. La blugi puteți combina o mie de ținute și, cel mai important – să le purtați în orice moment al anului. Principala problemă este găsirea modelului potrivit. Femeile plinuțe vor ca blugii să lungească vizual picioarele și să ascundă pliurile pe burtă. Și dacă au o problemă, cum ar șoldurile largi, atunci blugii trebuie să corecteze și acele zone. Am selectat 8 opțiuni de blugi care se vor potrivi oricărui tip de siluetă completă. Vă garantăm că în aceste modele femeile în greutate se vor simți ca niște zeițe.

Blugi cu talia înaltă

Burta femeilor obeze este locul cel mai problematic. Blugii ideali ar trebui să-l ascundă și, în același timp, să strângă talia în volum.
Când alegeți un model de pantaloni noi, nu vă uitați la blugii cu talie joasă. Aceasta este cea mai proastă opțiune, deoarece în ea femeia nu numai că își va deschide pliurile de grăsime, ci și le va face să atârne peste centură.

Printre opțiunile rămase se numără două modele – pentru aranjare medie și înaltă. Acesta din urmă este de preferat să îl cumpărați, deoarece datorită tăieturii speciale, astfel de blugi vor schimba accentul din figură. Vor ascunde părțile laterale, vor accentua talia și vor strânge puțin mai mult șoldurile – astfel încât figura să arate ca tipul ideal de clepsidră.

Blugi cu fermoar

Uitați-vă la fotografia de mai jos. Ce e în neregulă cu ea?


Ai văzut 4 nasturi? Decorul blugilor este la fel de important ca modelul în sine. Pentru a reduce vizual talia, nu este nevoie să cântăriți această zonă cu lanțuri, strasuri sau nasturi. Cea mai simplă versiune de blugi cu fermoar va arăta cel mai bine unei femei plinuțe, deoarece nu va atrage atenția asupra zonelor cu probleme.

 

Blugi pe talie

O opțiune bună de blugi pentru femeile supraponderale este un model pe centură. Acestea sunt blugi cu croi larg, chiar spațios, care sunt trase cu o centură în talie. Spre deosebire de modelul cu glugă, care mărește vizual dimensiunea doamnei, acești blugi au un avantaj. Ei stau liber doar pe picioare și ascund vizual toate zonele cu probleme din această parte a corpului. Dar potrivirea la talie poate fi ajustată. Trageți blugii în sus pentru a vă alungi picioarele. Și coborâți-le puțin și, datorită centurii, veți ascunde pliurile de pe stomac.

Blugi drepți

Blugii cu croi drept sunt un clasic. Acest model este potrivit pentru femeile al căror dezavantaj principal sunt șoldurile largi. Datorită faptului că blugii nu pun accentul pe coapse sau șolduri, picioarele arată proporțional, iar toate imperfecțiunile sunt netezite.

Un sfat pentru femeile care doresc nu numai să ascundă coapsele pline, ci și să își lungească vizual picioarele – poartă blugi tăiați drept cu tocuri. Pantofii care te ridică la 5 cm deasupra solului nu numai că îți pot crește înălțimea, ci și pot schimba proporțiile din figură. Întreaga siluetă va deveni mai alungită, iar picioarele vor părea mai subțiri.

Blugi banană

Sunt unii dintre cei mai trendy blugi de acum. Aceștia sunt pantaloni care seamănă cu adevărat cu fructele după care au fost numite. Acestea sunt conice în partea de sus și de jos și sunt strânse cu elastic, mansete sau cravate. Iar la mijloc, blugii sunt suficient de largi și nu strâng picioarele.

A fost inițial designul preferat al blugilor în rândul muzicienilor de jazz americani. Mai târziu, americanii înșiși au început să-l poarte, dar numai bărbații. Și deja în anii 40, femeile au cucerit dreptul de a fi la modă în blugi banane.

Există părerea că astfel de pantaloni pot înfrumuseța doar pe cei slabi. Deoarece sunt adunați în zona taliei, creează un volum suplimentar acolo, ceea ce înseamnă că atrag vizual atenția asupra defectelor din figură. De fapt, nu este așa. Dacă alegi blugii potriviți, aceștia se vor potrivi perfect cu silueta ta completă.

Femeile în greutate ar trebui să-și amintească că principalul lucru este să lase spațiu liber, așa cum intenționează modelul în sine. Nu purta blugi skinny. În mod ideal, ar trebui să aveți două degete între blugi și talie și același spațiu între coapse și stofă. Acest volum este cel care va ascunde vizual toate pliurile inutile și, datorită îngustului de sus și de jos, va sublinia frumoasele glezne și talia.

Blugi cu dungi

Decorul acceptabil pe blugi este dungile verticale. Datorită lor, puteți prelungi vizual silueta și faceți picioarele să arate mai subțiri decât sunt.

Blugi evazați

Dacă zona cu probleme a unei femei este plină de grăsime, atunci în niciun caz nu ar trebui să fie strânsă.

Salopetă din blugi

Avantajul salopetelor din blugi este că nu există nicio linie care să evidențieze talia, ceea ce înseamnă că pliurile și zonele cu probleme ale femeii nu vor fi vizibile. Țesătura rulează uniform de la umeri la glezne și evidențiază doar înălțimea frumuseții. Și dacă nasturii sunt prevăzuți în salopetă, atunci vor întinde vizual și zona centrală a corpului, adică vor face talia mai subțire.