Ai obosit să ții telefonul în mână? 10 idei cum să-ți faci un suport pentru telefon în doar 10 minute!

Smartphone-ul a devenit o componentă foarte organică, firească, indisolubilă de viața fiecăruia din noi. Adulții petrec ore în șir pe Facebook, adolescenții s-au lăsat seduși de lumea dinamică a Tik Tok-ului, iubitorii de atenție își consumă timpul pe Instagram, toată lumea folosește WhatsApp și unii încă mai intră pe Twitter. Dar patima cea mare a tuturor sunt filmulețe pe Youtube și serialele pe Netflix.

Dar cum să te uiți la seriale când nu ai un suport pentru telefon? Dacă nu ai reușit să-ți cumperi unul, nu te grăbi să o faci, există o groază de metode prin care poți să-ți confecționezi un suport de sine stătător.

Cum să faci un suport pentru telefon acasă?

Suport pentru telefon din clipsuri de birou

Tot de ce vei avea nevoie sunt 2 clipsuri de birou și un card din plastic sau chiar din carton. Prinde cardul cu ajutorul clipsurilor după cum e arătat în imagine, astfel încât acestea să nu alunece și fixează dispozitivul după bunul tău plac.

Suport pentru telefon din hârtie sau carton

Hai să facem un mic exercițiu de origami, exact ca în copilărie, poate chiar mai simplu. Îți trebuie doar o bucată de hârtie suficient de groasă ca să reziste presiunii și o foarfecă. Iar metoda de pliere o poți găsi pe Youtube.

Citește și: Bun de preluat! Franța a interzis copiilor până la 15 ani să folosească telefonul la școală

Suport pentru telefon din dopuri de vin

Cu câteva dopuri de vin, un cuțit, puțin lipici și un pic de îndemânare poți obține un accesoriu elegant și stilat, iar cel mai important – practic, pe care poți să-l folosești în orice circumstanțe.

Suport pentru telefon din tuburi de hârtie igienică

Tuburile de hârtie igienică au fost îndrăgite de utilizatorii de internet din întreaga lume, care se întrec în crearea celor mai neobișnuite lucrări și decorațiuni din aceste elemente. Câteva mișcări grațioase de cuțit și orice tub se poate transforma într-un suport neobișnuit pentru telefon. Dar nu uita de echilibru, adăugând 2 pahare de plastic, care, printre altele, vor amplifica sunetul dispozitivului tău.

Citește și: O viață fără stres – 8 modalități de combatere a stresului la locul de muncă!

Suport pentru telefon din agrafe de birou

Bine, vei avea nevoie de două agrafe mari și rezistente, care nu sunt atât de ușor de găsit. Dar, din câte poți observa, efortul este răscumpărat pe măsură.

Suport pentru telefon dintr-un card de plastic

Dacă nu ai nimic altceva la îndemână, dar ai nevoie de un suport, poți folosi un card de plastic în acest scop. Dar fii atent să nu te tai și ai grijă ce card alegi, nu cumva să tai cardul soției, din greșeală, bineînțeles.

Citește și: 5 aplicații Android de care trebuie să scapi chiar acum și 5 alternative viabile în locul acestora!

Suport pentru telefon din Lego

O soluție pentru cei care nu caută căi ușoare. Dacă ai destule cuburi și imaginație poți obține un accesoriu multifuncțional. Iar dacă te saturi de el, în orice moment îl poți dezasambla. Probabil, aceasta e cea mai universală metodă din lista noastră.

Suport pentru telefon din carcasă casetă audio

În prezent e mai ușor să faci rost de un set lego decât de casete audio, nemaivorbind de carcase. Dar dacă ai păstrat una, nu mai trebuie să faci nimic, suportul e deja gata. Comod, nu?

Citește și: Vei insulta japonezii, dacă nu respecți aceste 10 reguli de etichetă!

Suport pentru telefon din creioane și elastice

De regulă, la birou găsești o groază de creioane și elastice, dar nici un suport pentru telefon. Uite cum poți restabili echilibrul, dar ai grijă să nu te prindă superiorii! Ce-i drept, vei avea nevoie și de multă îndemânare. Mie nu mi-a reușit.

Suport pentru telefon din bandă adezivă

Cea mai evidentă și simplă opțiune din toate. Dar nu se potrivește pentru toate suprafețele. Dacă vrei să vizionezi un episod din serialul preferat direct din pat, va fi destul de complicat.

Citește și: La ce recurg unii pentru a surprinde internetul: 15 selfie-uri care au dus la tragedii

În esență, există sute de metode de a crea un suport improvizat pentru telefon. Totul depinde de dorința și imaginația ta. Tu ce idei ai în acest sens?