Află care sânt cele 5 beneficii ale sintagmei „te iubesc”, spusă de o femeie

1.Efectul pe care îl produce sintagma „te iubescasupra celorlalți oameni. 

De multe ori oamenii pot reacționa ciudat la auzul acestei expresii din partea unui străin. Ei fac acest lucru fiindcă nu au fost puși în situația dată prea des. Dacă însă vom contina să le spunem “te iubesc”, vom observa cum oamenii ne vor zâmbi mai des, iar comportamentul lor se va schimba în bine.

2.Efectul “te iubesc” asupra propriei persoane

Există un truc psihologic, care ne îndeamnă să privim orice lucru, acțiune, persoană cu iubire. Putem începe prin a spune “ te iubesc” în gând sau cu voce tare fiecărui lucru: ne trezim de dimineață și privim soarele- “te iubesc”, mergem la serviciu- “te iubesc”, bem cafeaua- “te iubesc”. Acest lucru este puțin mai greu la început, fiindcă mintea noastră, nefiind obișnuită, ne va spune sigur: “minți”. Cu toate astea, în timp mintea se va obișnui chiar să creadă în asta, iar lucrurile rele vor dispărea ca prin miracol din viața noastră.

3.Efectul “te iubesc” într-o relație romantică.

În momentul în care îi spunem partenerului acest lucru, acesta înțelege că persoana de lângă el îl apreciază, iar la rândul său se va strădui să fie la nivel.

4.Efectul “te iubesc” în meditație

Există o tehnică hawaiană numită “Hoponopono”, care se bazează pe această afirmație. Aceasta ridică automat vibrația energetică, și liniștește creierul în momentele de agitație sau nesiguranță.

5.Efectul “te iubesc” asupra sănătății cuiva

În momentul în care spui „Te iubesc” transmiți o energie pozitivă celor din jur. Concentrează-te asupra unei probleme de sănătate, pe care o are un apropiat și spune „te iubesc”.  Doar trebuie să crezi în eficacitatea acestor cuvinte.Vei rămâne uimit cum, ca prin miracol, acea persoană se va simți instantaneu mai bine.

Principala condiție este credința în aceste cuvinte, iar viața ta cu siguranță se va schima în bine. Încearcă și vei vedea!