Acum știu la ce să renunț: 5 obiecte inutile care îmi încarcă bucătăria

Se întâmplă deseori, cel puțin mie, să văd în magazin ceva, care mi se pare super util în bucătărie, dar pe care îl folosesc 1-2 ori și uit de el. Astăzi o să-ți vorbesc anume despre astfel de lucruri pe care le adunăm în bucătărie și care doar ocupă loc.

Mi-am dat seama nu demult că ustensilele mele de bucătărie nu mai încap în sertare și trebuie să menționez că bucătăria mea nu este deloc mică.

Am decis să fac ordine și să scap de toate lucrurile pe care nu le mai folosesc și fără de care credeam că n-o să pot trăi.

Îți spun din start că e doar părerea mea și s-ar putea ca în cazul tău să fie altfel.

1. Separator de albuș și gălbenuș

Când l-am cumpărat, am crezut că-l voi utiliza des. De fapt, e mai repede a separa albușul de gălbenuș în modul clasic, mai ales că nu e nevoie să speli ceva în plus.

2. Micro-boluri pentru sosuri

Aceste boluri mici le-a cumpărat soția, care a și uitat pentru ce. Recent am început să le utilizez în sesiunile foto, dar în mare parte doar ocupă loc în dulap.

3. Mixer pentru lapte spumă

Cel mai inutil obiect. L-am cumpărat acum câțiva ani de la IKEA și intenționam să bat laptele pentru cafea. Măcar nici nu i-am pus baterii.

4. Cuțite pentru food carving

Food carving este un fel de sculptură din fructe și legume. Când am văzut ce frumusețe poate fi făcută cu ajutorul acestor scule, am zis să încerc. Bine că nu am achiziționat un set mai mare. Am tăiat de câteva ori niște sfere din pepenele galben și am uitat de ele.

5. Lingura pentru miere

Am văzut astfel de linguri la prietenii mei și majoritatea dintre ei nu le folosesc. Nu sunt comode și sunt greu de spălat.

Sursa