Aceste tunsori sunt alese doar de femeile elegante și încrezătoare în sine de peste 50 de ani

După 50 de ani, femeile se străduiesc în special să arate bine îngrijite și stilate. Grijile legate de creșterea copiilor și dependența de muncă au rămas în urmă. Te poți bucura de experiența și statutul tău de viață. Acum să mergi la un salon de frumusețe nu va fi o problemă pentru care trebuie să-ți găsești timp, ci o datorie plăcută printre altele pentru îngrijirea personală de înaltă calitate. O tunsoare bine aleasă va ajuta la sublinierea trăsăturilor aspectului și la evidențierea eficientă a avantajelor sale.

Pixie

O tunsoare luxuriantă va încânta femeile cu volumul său de neegalat, care se obține chiar și fără coafare datorită caracteristicilor tehnologiei de execuție. Opțiunea arată mai ales bine pe părul scurt și mediu.

O femeie cu o astfel de tunsoare arată proaspătă și plină de viață. Un minim de produse cosmetice va sublinia feminitatea imaginii.

Pentru purtarea de zi cu zi, aceasta este cea mai bună opțiune care nu necesită multă îngrijire și stil complex. În același timp, cu ajutorul unor stiluri diferite, puteți crea imagini spectaculoase – de la romantic la un stil de afaceri strict. Pixie arată bine cu o colorare complexă și adesea se accentuează breton.

Bob

Tunsoarea se caracterizează prin rafinament și eleganță. Nu e de mirare că este aleasă invariabil de Victoria Beckham și de alte vedete mondiale. Simplitatea formelor va necesita starea ideală a părului bine îngrijit și vopsit. Deși chiar și părul gri natural poate fi și el încadrat în această tunsoare.

Carre

Vârful de eleganță și noblețe. Se pare că această tunsoare nu se va demoda niciodată și va fi relevantă la orice vârstă. Îți permite să creezi un aspect feminin luxos cu multe opțiuni de styling. Carre nu adaugă ani, dar îți permite să arăți demn și aristocratic.

Garson

Entuziasmul și nepăsarea acestei tunsori  băiețești cu siguranță nu vor interfera cu o femeie la orice vârstă. Doamnele active vor aprecia în special coafura, deoarece aparține „tunsorilor inteligente”, care se pot descurca foarte bine  fără o aranjare complicată. Nu vă fie teamă de uniformitate și pierderea feminității în imagine. Colorarea va oferi un aspect jucăuș șuvițelor. Cel mai adesea, bretonul și tâmplele rase sunt elementele care oferă un șic aparte acestei tunsori. Această tunsoare nu este doar tânără, ci și întinerește eficient.

Cascadă

Tehnologia universală va crea efectul dorit pe diverse tipuri de păr. Tunsoarea este potrivită pentru proprietarele cu orice tip de aspect. Nu are restricții de vârstă.

Cascada este capabilă să ofere un volum expresiv părului subțire fără produse de styling inutile. Părul rebel va căpăta forma dorită și va deveni mai ușor de coafat.

Tehnica în sine este utilizată pe o varietate de tipuri de tunsori. Ajută la realizarea unei versiuni actualizate a unui stil bine-cunoscut.

Tu pentru care dintre aceste tunsori ai opta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !