Aceste 8 lucruri te transformă, prematur, într-o bunică! Află care sunt ele.

Cu toții ne dorim să arătăm tineri, iar unele eroine chiar fac foarte multe pentru asta, iar alții, dimpotrivă, parcă fac totul pentru a se transforma într-o bunică și nici măcar nu se gândesc la asta! E timpul să ne oprim. Aici vom vorbi despre 8 lucruri care îmbătrânesc nemilos.

Aceștia sunt inamicii tăi:

1. Sprâncenele sub formă de liniuțe sunt erau modă cu 20 ani în urmă, când absolut toate femeile se ”împodobeau” cu ele. Dacă ai în continuare astfel de sprâncene sau tatuaj – corectează urgent situația! Transformarea sprâncenelor în unele groase nu va fi imediată și nu toată lumea iubește „tufișurile” de deasupra ochilor, dar cele naturale obișnuite, chiar dacă sunt fardate, par potrivite și nu te fac o doamnă blocată în trecut.

2. Bluzele, tricourile sau jachetele cu pietre sunt coșmarul unui stilist. Acestea sunt obiecte demult învechite și demodate, dar, din păcate, pentru multe dintre femei acestea sunt considerate șic. Nu-i nimic că arată ieftin, principalul este „să strălucească puternic!”.

3. Pantaloni Capri. De ce doamnele noastre, în special cele care depășesc cu mult „peste 70 kg”, cred că pantalonii Capri îi vor transforma instantaneu în degețele? Nu! O vor transforma într-o bunicuță cu picioare scurte în pantaloni stupizi.

4. Este timpul să trimiți toate hainele de modă veche direct la coșul de gunoi. Blugii cu talie joasă, pulovere angora de culoare acidă, fuste mini cu modificări depășite, tunici tricotate cu bluze transparente sub ele și multe altele.

5. ”Coafurile pentru băbuțe” ca cocurile ciufulite, ondularea chimică, coada de cal linsă, părul despicat și gri pe cap îți vor adăuga 20 de ani instantaneu! Înlocuiește-le cu un bob universal sau o tunsoare scurtă elegantă.

6. Foarte vechi arată aurul masiv, abundent, care este peste tot! Inelele sunt masive și cu pietre, lanțuri groase în jurul gâtului cu cruce și multe altele… Toate acestea nu sunt la modă și demonstrează nu bunăstarea omului, ci lipsă de gust! Bijuteriile laconice și minimalismul sunt la modă acum.

7. Țesăturile grele și lucrurile confecționate din ele ca: catifeaua, tweed, tot felul de țesături „cu covor”, toate acestea îmbătrânesc. Dacă ai bani, înlocuiește-le cu lână și mătase. Dacă nu – alege analogii mai ieftine.

8. Eșarfe, șaluri, pălării mari tricotate cumpărate în urmă cu 20 de ani sunt dezastruoase, chiar dacă îți oferă confort și căldură. Acum sunt diferite modele frumoase, care pot fi purtate în diferite moduri. Schimbă-leurgent!