Aceste 7 trucuri de folosire a parfumului, te vor face instant, să miroși mai bine.

Secretul unei femei cu adevărat superbe nu este în parfumul fabulos de scump, așa cum ați putea crede. În acest material vă vom spune cum folosesc parfumurile, femeile deștepte astfel încât să uimească bărbații 100%.

Alegeți un parfum persistent în loc de apă de toaletă

-Parfumul cel mai persistent este de 20-30% compus din substanțe aromatice.
-Apa de parfum este un parfum mai ușor. Conținutul din substanțe parfumate și mai mic – de la 12 la 20%.
-Apa de toaletă este un tip de parfum și mai ușor, substanțe aromatice – de la 8 la 10%. -Pentru a simți aroma, trebuie să folosiți sticla de mai multe ori pe zi.
-Köln este cel mai slab parfum. Conținutul de substanțe parfumate din acesta este de la 3 la 8%. Majoritatea bărbaților folosesc astfel de parfumuri.

Unde trebuie aplicat parfumul
Odată ce Coco Chanel a fost întrebată unde ar trebui să fie aplicat parfumul, ea a răspuns: „Unde vrei să fii sărutat”. Lobul urechii, încheietura mâinii, îndoirea cotului și genunchiului, gâtului, decolteului – în aceste locuri vasele de sânge sunt cât mai aproape de piele. Temperatura este mai mare, datorită căreia aromele sunt mai bine dezvoltate.

Vă atragem atenția: vorbim doar despre parfumuri. Aceste sticle pur și simplu nu sunt destinate de a fi pulverizate din cap până în picioare.

Aplică parfumul după duș, nu înainte de a pleca de acasă
Longevitatea mirosului parfumului este în medie – 4-6 ore. Dar chiar și acest timp poate fi scurtat dacă parfumul este aplicat incorect. O greșeală obișnuită este să te dai cu parfum înainte de a ieși din casă. Hainele absorb bine mirosurile, dar uneori le distorsionează și nu mai pot fi simțite.

O femeie deșteaptă știe că este mai bine să aplici parfumul pe pielea aburită imediat după un duș. Un corp curat va absorbi de bunăvoie parfumul și îl va păstra până seara. Și vei mirosi ca o regină.

Nu depozitați parfumul în baie
Un parfum foarte capricios necesită o atenție specială. Deci, parfumurile nu tolerează locurile prea umede și prea uscate cu scăderi frecvente de temperatură, precum și acele rafturi din casă în care cade lumina directă a soarelui. Locul ideal este un sertar sau un dulap din hol. Întunecat, răcoros, nu aglomerat.

Întăriți mirosul cu loțiune
Adesea, un parfum este vândut nu singur, ci împreună cu o loțiune de corp, parfumată. Și acesta nu este un truc de marketing! Un mic truc – dacă pulverizați parfum pe corp cu loțiunea de același parfum, efectul se va intensifica doar. Iar parfumul în sine va dura cel puțin până seara târziu.

Pieptene parfumat
Părul, ca și pielea, păstrează foarte bine mirosul. Problema este că orice parfum conține alcool care poate usca și deteriora structura buclelor. Pentru a preveni acest lucru, pulverizați mai întâi parfumul pe pieptene, apoi treceți-l peste cap.

Nu atingeți cu mâinile
Regula „nu atingeți” se aplică nu numai muzeelor! Te-ai parfumat- ai uitat de asta. Nu este nevoie să vă frecați încheieturile sau să vă masați gâtul, acest lucru va face ca mirosurile superioare să dispară imediat, iar cele inferioare să dispară în următoarea jumătate de oră.