7 trucuri care vă vor intineri cu 10 ani

Dacă nu ai mai fost numită domnișoară de multă vreme, dacă bărbații de pe stradă nu îți dau din ochi, iar colegii, care au fost studenți recent, ți se adresează cu „dumneavoastră”, atunci te-ai transformat într-o ”bunicuță”! Nu te ofensa, înseamnă pur și simplu că trebuie să aplici urgent 7 trucuri pentru a întineri. Mai jos vom povesti ce poți face chiar acum pentru a întineri la maximum!

1. Găsește-ți o ocupație. Interesul tău poate deveni un om nou sau un nou hobby. Dans, yoga, pilates sunt niște activități grozave! Dacă vei fi ocupată și capturată de ceva interesant, ochii îți vor arde, vor avea entuziasm și vor sclipi cu tinerețe!

2. Mergi la magazin și cumpără-ți 5 lucruri noi în acest sezon – trendy, actuale, în tonuri deschise și delicate. Nu contează că îți amintești despre înmormântarea lui Brejnev și cât a costat cârnații în 1982. Lucrurile noi te vor întineri!

3. Începe să îți schimbi conștiința. Uită de frazele precum „Sunt deja bătrână pentru asta”, „la vârsta mea…” sau „Am întârziat prea mult”. Interzice altora să te numească „Doamna Elena” – tu ești Leanca pentru toată lumea și mai bine să ți se adreseze cu „tu”!

4. O modalitate rapidă de a întineri brusc este de a face un machiaj delicat anti-age și o tunsoare stilată. Dacă ai părul lung, încearcă să îți faci un bob alungit. Dacă nu ai încă atât de mult „după 30”, 2 împletituri, o coadă de cal voluminoasă sau chiar un coc ciufulit și nepăsător vor fi perfecte pentru întinerire.

5. Scoate din garderobă toate lucrurile care îi plac bunicii sau mamei tale. Mai bine dă-i-le! Bordeaux, albastru închis, negru, maro închis, muștar – aceste culori îmbătrânesc. Ghetele și adidași, blugi cu găuri, cămăși, hanorace, tricouri cu imprimeuri amuzante – totul pentru fete tinere!

6. Corectează-ți forma sprâncenelor, singură – cu fard și creion sau cu ajutorul unui meșter. Sprâncenele subțiri sunt de modă veche. Sprâncenele voluminoase, corect selectate, sunt un semn important al tinereții.

7. Îngrijește-ți pielea. Ai nevoie de: o cremă cun un lifting bun, un anticearcan, un highlighter și un fard pentru obraz. Învață-te să îți maschezi ridurile!