Aceste 5 obiecte n-o să le vezi niciodată într-o locuință modernă. Renunță la ele cât poți de repede!

În goana după ultimele tendințe, oamenii deseori cumpără lucruri ciudate. Există câteva obiecte care nu-și au locul în casele și apartamentele moderne.

1. Covoroașe moi pentru baie

Pe lângă faptul că nu arată prea bine, sunt și neigienice. Cu cât mai mult le folosești, cu atât mai repede ele își pierd aspectul, pe deasupra mai și miros urât. De aceea nu este chiar cea mai bună opțiune pentru tine. Există alternative care îți pot face camera de baie mai practică și mai stilată. Renunță la covorașele moi.

2. Perdele cu franjuri

Deja aparțin secolului trecut. În locuințele moderne și stilate acestea nu se mai regăsesc. În anii ’80, în fiecare al doilea apartament puteau fi văzute. Dacă ai decis să-ți transformi locuința în una modernă, renunță la ele, te vor da de gol.

3. Covoare cu design complicat

Motivele florale, de multe culori și forme au stat la baza confecționării tuturor covoarelor cu câteva zeci de ani în urmă. De regulă, acestea erau puse nu doar pe jos, dar și pe pereți. În prezent, tendințele sunt altele, se optează pentru covoarele monocromatice sau cele cu abstracții. În același timp, tot mai mulți designeri renunță în general la covoare, acestea au fost înlocuite cu pardosele dotate cu sisteme de încălzire.

4. Fotolii de tip beag bag

Acestea își pierd rapid aspectul fizic și nu sunt potrivite pentru o locuință stilată. Dacă îți dorești o casă modernă, mai bine uită de ele.

5. Prea mulți magneți de frigider

Cu vreo 10 ani în urmă, era la modă să umpli frigiderul cu magneți din diverse colțuri ale lumii. Acum această practică ține de trecut. Fără magneți, frigiderul arată mai modern, iar bucătăria mai curată.

Magneții adună praf și sunt dificil de curățat. Lasă câteva, care îți sunt cele mai dragi și au o semnificație importantă pentru tine.

Bineînțeles, toate acestea sunt doar niște sfaturi, fiecare decide pentru el în ce fel de locuință să trăiască.